• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Britanci žestoko isprozivali Novaka, smeta im što je slavio u Srbiji: Udarili i na Jelenu, nastavljaju da ga blate!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dokle može da ide mržnja zapadnih medija prema najboljem teniseru sveta?

 novak-djokovic-dejli-mejl-prozivka-korona-slavlje Izvor: MN PRESS

Britance i dalje boli Novakov uspeh!

Nakon što su ga prošle godine nazvali "kovidotom" godine, sada ponovo pišu o prvom reketu sveta, Ne povodom novog Đokovićevog rekorda već povodom slavlja i dočeka srpskog tensiera u Beogradu.

Možda će vas zanimati

Britanski tabloid "Dejli mejl" najpre je predstavio situaciju sa koronom u Srbiji pa objasnio da je naš as prekršio sve mere time što je istorijski uspeh proslavio sa svojim narodom.

"Novak Đoković je ponovo prekršio pravila "lokdauna" jer je održao proslavu na beogradskim ulicama nakon što je postao vlasnik rekorda po broju nedelja na broju jedan u muškoj konkurenciji. Ovaj 33-godišnji Srbin je u pet različitih navrata došao do 311 nedelja na vrhu, čime je nadmašio dosadašnji rekord koji je držao Rodžer Federer. Stotine navijača se sjatilo na ulice srpske prestonice kako bi proslavili Đokovićevu karijeru, euforično su klicali "Nole, Nole", a da nisu držali fizičku distancu iako je u toku pandemija koronavirusa", započet je tekst u britanskom mediju.

Zatim se naravno ponovo napravio osvrt i na Adrija tur, humanitarni turnir koji je organizovao prvi reket sveta na kom su se zarazili igrači i publika i nakon kojeg se naš teniser izvinio svima koje je ugrozio.

Britanski mediji su opet tendenciozno pisali da se Novak protivi vakcinaciji, a sada im smeta i supruga najboljeg tenisera planete Jelena Đoković.

"On je u aprilu snimio lajv na Fejsbuku, na kome je otkrio da je protiv vakcinacije, a njegova supruga Jelena takođe ima neke stavove koje bi mogli da nazovu "nekonvencionalnim". Na njenu Instagram objavu ta platforma je stavila oznaku "lažna vest" nakon što je podelila video-snimak sa ubeđenjem da koronavirus može da se širi putem 5G tehnologije", napisali su Britanci.

Zaključili su skandoloznom izjavom da su baš Novakovi navijači zviždali predsednici Teniskog saveza Australije na ceremonije dodele pehara na prvom grend slemu godine kada je pomenula vakcine, iako su oni zapravo negodovali povodom celokupne organizacije turnira.

"Posle Đokovićeve titule na Australijan openu u Melburnu prošlog meseca, njegovi navijači su označeni kao "sramotni" jer su zviždali na pominjanje vakcine tokom dodele prehara", navodi se u "Dejli mejlu".

"Tada je predsednica Teniskog saveza Australije izašla na podijum da pohvali stotine igrača koji su se borili na grend slem uprkos izazovima pandemije. Ali, njen govor su brutalno prekinuli veliki delovi publike, koji su negodovali kada je ona rekla da se pojavom vakcina polako nazire kraj ovoj pošasti", objasnili su Britanci i ponovo u prvi plan stavili nipodištavanje najboljeg na svetu.

(mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC