• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadala oštro osuđuju zbog Đokoviča! Poručili mu da ne cijeni kolege i da nikada neće biti kao Novak

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Komentar Španca povodom rekorda srpskog asa naljutio je fanove prvog reketa svijeta

 rafael nadal nije oduševljen rekordom novaka đokovića Izvor: Profimedia

Nijedan teniser u istoriji tog sporta nema više nedjelja provedenih na vrhu ATP liste od srpskog asa Novaka Đokovića, ali jedan od njegovih najvećih rivala nije oduševljen zbog tog dostignuća.

Legendarni Rafael Nadal upitali su sa "Sport kluba" za Novakov rekord po broju nedjelja provedenih na prvom mjestu, a njegov komentar bio je suzdržan.

Možda će vas zanimati

Čestitao je, ali i poručio da je u tenisu oboreno mnogo rekorda, što je razbjesnilo navijače srpskog asa koji su "zapalili" društvene mreže lavinom komentara na račun "kralja šljake".

"Drugi najbolji teniser u istoriji sporta koji je rekao da 'ne zna šta to znači'. To je vrlo nesportski i takođe pokazuje nedostatak inteligencije i poštovanja", napisao je jedan od fanova.

"Na Đokovićevu priču se treba ugledati. Došao je s leđa i nadmašio Nadala i Federera da bi na kraju postao GOAT", stoji u drugom postu.

"Gorčina u Rafi polako pretvara krv u njegovim žilama u čvrstu so", ljut je bio jedan od fanova, dok se sljedeći nadovezao i napisao da Španac nikada neće biti kao Nole i Rodžer.

"Nadal kao i obično ne cijeni svoje kolege na ispravan način. Zbog toga nikada neće biti sjajan kao Rodžer ili Novak", napisano je u još jednom bijesnom tvitu.

Nije baš ni bilo očekivano od Rafe da će da obasipa komplimentima jednog od svojih najvećih rivala, ali mogao je i koju lijepu riječ viška da kaže za najboljeg na svijetu, s obzirom na to da je Novak uvijek ispoštovao svaki njegov uspjeh.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC