• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apel FSRS urodio plodom, Republički štab "popustio": Nastavljaju se i niže lige!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte novu odluku Republičkog štaba za vanredne situacije.

 republički štab za vanredne situacije dopustio nastavak takmičenja u nižim ligama republike srpske Izvor: MN PRESS

Republički štab za vanredne situacije održao je danas 84. sjednicu, telefonskim putem, na kojoj je donio Zaključak o izmjeni Zaključka o sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona (kovid 19) u Republici Srpskoj.

"Prema ovom Zaključku, od danas (ponedjeljak, 26. april 2021. godine), dozvoljavaju se organizovane rekreativne i trenažne aktivnosti sportskih organizacija i sportista u grupama do 30 lica, kao i takmičarske aktivnosti sportskih organizacija i sportista koji sportska takmičenja obavljaju na otvorenom (atletika, auto i moto sport, vazduhoplovni sportovi, biciklizam, fudbal, kajak, rafting, planinarstvo, sportovi podvodnih aktivnosti, smučanje, sportski ribolov, veslanje, streličarstvo, tenis i konjički sportovi), te profesionalne takmičarske aktivnosti sportskih organizacija i sportista koji takmičenja obavljaju u zatvorenom, bez prisustva publike ili drugih lica koja nisu akreditovana od strane organizatora", navodi se u Zaključku Republičkog štaba za vanredne situacije.

Podsjetimo, FSRS je na jučerašnjem sastanku u Banjaluci uputio apel za nastavak amaterskih fudbalskih takmičenja, koja su prekinuta prije nešto više od mjesec dana.

Drugim i nižim ligama Republike Srpske tako će biti omogućen nastavak takmičenja, ali s obzirom na manjak termina, ostaje da se vidi na koji način će pomenuta takmičenja biti okončana.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC