• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dok Novak odmara ATP računa kako da ga skloni sa trona! Potrebno je da se dese 3 stvari, ali ipak se Đoković pita

Autor Dragan Šutvić

Sve su lijepo sračunali, samo je problem što se i Nole tu nešto pita.

 https://mondo.rs/Sport/Tenis/a1467368/novak-djokovic-atp-danil-medvedev-sljaka-turniri-prvo-mjesto Izvor: Profimedia/Dovgan/UK Sports Pics/SIPA/2001111224

Dok Novak Đoković odmara, provodi vrijeme sa porodicom i navijačima, ATP računa šta je potrebno da bi se on svrgnuo sa trona! 

Novak je propustio veliki broj turnira od početka sezone, a posljednji na kome je igrao novoformirani ATP 250 turnir u Beogradu. Tu ga je u polufinalu pobijedio Aslan Karacev. 

Možda će vas zanimati

Zbog toga je sada došao u situaciju da može da izgubi prvo mjesto na ATP listi, a teniska organizacija je na Tviteru izračunala u kom slučaju Novak gubi tron. 

Oni navode da je ipak teško očekivati da se tako nešto desi, ali potrebno je da Danil Medvedev osvoji Madrid ili Rim, a drugi uslov je da na drugom od ta dva turnira dođe bar do polufinala. Ukoliko to uspije, a Novak Đoković u Rimu ne stigne do finala svijet će imati novog najboljeg tenisera na planeti. 

Ipak, teško je vjerovati u takav scenario jer je Danil Medvedev izuzetno slab na šljaci, pa tako recimo na Rolan Garosu nema nijednu pobjedu u karijeri. Radio je na svojoj igri i sada sigurno neće ispadati na startu turnira, ali osvajanje ovakvih takičenja na zemljanoj podlozi za njega je i dalje daleko. 

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bzzz

Pa kao da u ATP-u nemaju pametnijeg posla nego da kuju plan kako da smaknu Đokovića. Jednostavno su stavili statistiku šta ako se desi to i to, ko će preći na prvo mjesto ... što je sasvim ok. Bezveze unosite tenzije.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC