• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umičević nezadovoljan Veselinom Vujovićem: Veliki i skup promašaj

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dolazak iskusnog stručnjaka na kormilo "crveno-plavih" nije donio željeni efekat.

 uprava borca m:tel nezadovoljna veselinom vujovićem marinko umičević i saša kondić Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Početak 2021. godine obilježila je bombastična rukometna vijest - jedan od najuspješnijih trenera današnjice Veselin Vujović sjeo je na kormilo banjalučkog Borca.

Ipak, dolazak velikog rukometnog imena na klubu "crveno-plavih" nije donio željeni efekat. Rukometaši Borca m:tel eliminisani su iz Evrope, rano su ispali iz Kupa BiH od Izviđača, a sve je izvjesnije da će klub iz Ljubuškog Banjalučanima "uzeti" i titulu šampiona, što je razočaralo čelnike "Velikana iz Gospodske ulice", koji nikako ne mogu biti zadovoljni ovogodišnjim rezultatima.

Možda će vas zanimati

"Razočaran sam u Vujovića, ispostavilo se da je on veliki i skup promašaj. Sada shvatamo da smo pogriješili kada smo ga angažovali. Tvrdim da nijedan klub u regionu nema ovako sređenu situaciju kao mi, kada je riječ o platama igrača i uslovima, a rezultat je u potpunosti izostao", otvoreno je za "Glas Srpske" izjavio potpredsjednik Borca m:tel Marinko Umičević.

Banjalučani su bili na pragu da slave u Ljubuškom, vodili pet razlike u drugom poluvremenu, ali su tada potpuno stali i dozvolili "skautima" da dođu do velikog preokreta i slavlja, a vjerovatno i titule. Izviđač sada ima dva boda više od Borca m:tel, ali i bolji međusobni skor.

"Nisam trener i rukometni stručnjak, ali ću dati sebi za pravo da kažem da je utakmica bila izuzetno loše vođena. Imali smo sve u svojim rukama i to prosuli za nekoliko minuta. Mislim da je trener psihološki 'ubio' igrače koji su prečesto izgledali zbunjeno. Često je ulazio u konflikt sa sudijama, mislim da atmosfera nije onakva kakva treba da bude. Ne bih da pričam o taktici, igri sedam na šest...", rekao je Umičević.

NEZADOVOLJAN I VUJOVIĆ

I Vujović je istakao da nije zadovoljan postignutim rezultatima. "Ne postoji niko u klubu ko nije razočaran. Puno smo očekivali od utakmice u Ljubuškom, imali sjajan period, ali kada je trebalo da sačuvamo mirnoću, izgubili smo je vrlo naivno. Ostaje taj sportski dio da se nadamo, ali daleko je ova situacija od one koju sam želio, baš kao i svi u klubu", rekao je Vujović za "Glas Srpske".

Slično razmišlja i prvi čovjek kluba Saša Kondić.

"Nijednog trenutka nismo se miješali u sportski dio. Poštovali smo želje stručnog štaba, isplatili sve plate i u prošloj sezoni koja je prekinuta, a ako uzmemo da naši igrači imaju najveće zarade, mislim da to govori o našem radu. Ni taj milion maraka od Vlade RS nije pao s neba, kumili smo i molili da nam pomognu. Ali ispostavilo se da je to sve nedovoljno. Ni trener ni igrači nisu opravdali ono što redovno dobijaju", istakao je Kondić.

Vujović će definitivno na kraju sezone napustiti tabor Borca m:tel, te preuzeti skopski Vardar.

"I na taj način je pokazao da nas ne poštuje, jer je ispalo da smo mu mi samo usputna stanica", naglasio je Umičević.

Pročitajte i ovo

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dado

Veći problem od Vuje je uprava

Igor Radojičić

Još 3 kola su do kraja,ljudi gledajte kako da osvojite 6 a Izviđač 3 boda.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC