• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Veselin Vujović napušta Borac m:tel na kraju sezone!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener banjalučkog Borca m:tel Veselin Vujović napustiće crveno-plave po završetku sezone i po treći put u karijeri se vratiti u skopski Vardar, saznaje naš portal.

 mondo: veselin vujović napušta rk borac i preuzima rk vardar Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Bez obzira da li će Banjalučani osvojiti šampionsku titulu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine ili ne, Veselin Vujović će napustiti klub i preuzeti po treći put u karijeri šampiona Sjeverne Makedonije i nekadašnjeg dvostrukog prvaka Evrope.

Sve je počelo izjavom predsjednika Vardara Mihajla Mihajlovskiog, koji je lokalnim medijima nagovijestio Vujin povratak.

Možda će vas zanimati

"Što se tiče Vujovića, mi smo dobri prijatelji, s vremena na vrijeme se čujemo, savjetujemo, razmjenjujemo mišljenja, nedavno smo se i vidjeli. Neupitno je da Vuja voli Vardar i razgovaraću s njim i vidjeti gdje se možemo naći u toj saradnji", rekao je prvi čovjek skopskog kluba.

Razumljivo, izjava je podgijala spekulacije o Vujovićevom odlasku sa klupe crveno-plavih.

Iz nekoliko različitih izvora, našem portalu je potvrđeno da Vujović sigurno napušta Borac m:tel, čak i ako uspije da osvoji titulu što znači da neće produžiti petomjesečni ugovor, koji je potpisao po dolasku u "Velikana iz Gospodske".

S tim u korelaciji je i Vujovićem plan da u Skoplje povede i mladog rukometaša Izviđača Milana Kosa, koji je ponikao u Kozari Mlijekoprodukt iz Kozarske Dubice, a u "skaute" je došao 2018. godine kao šesnaestogodišnjak.

Međutim, trener ekipe iz Ljubuškog Toni Čolina demantovao je da će Kos napustiti ekipu na kraju sezone, rekavši da "prvi put čuje" za tako nešto i da bi on sigurno znao da je to istina.

Ipak, da tamo "gdje ima dima, ima i vatre", indirektno je potvrdio Nešo Zovak, član Nazdornog odbora ljubuškog kluba, ali i možda nehotice otkrio drugu važnu informaciju.

"Mi smo prije šest mjeseci obnovili ugovor sa Kosom, pa sada ima važeći na 3+1 godinu, on je projekat kluba i prerano je pričati o njegovom odlasku. To je stav ljubuškog kluba, a moguće je da se dogodi neka 'luda cifra', ali iskreno ne vjerujem u to. Vuja je nešto zvao, kontaktirao za Kosa, kažu mi da on preuzima Vardar, da je 99 posto sve dogovoreno", rekao je Zovak i dodao da je malo "izletio" s tom informacijom.

Na pitanje, da li je moguće da je to ustvari pokušaj destabilizacije rivala iz Banjaluke u trci za titulom, iskreno se nasmijao.

"Dobra vam je ta. Ma ne, ništa se nikad nije moglo sakriti, a kamoli danas. Ja mislim da je to gotova stvar, 99 posto", podvukao je čelnik "skauta".

Vujović je podsjetimo u dva navrata vodio dvostrukog evropskog prvaka, prvi put u periodu od 2006-09, a drugi od 2011. do 2013. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC