• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Moramo se skupiti da ostanemo u igri za šampionski pehar": Saša Puljizović nakon eliminacije Borca m:tel iz Kupa BiH

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srednji bek Borca m:tel Saša Puljizović razočaran je zbog ispadanja iz Kupa Bosne i Hercegovine, ali smatra da se crveno-plavi moraju podići kako bi ostali u trci za šampionsku titulu.

 saša puljizović za mondo nakon eliminacije rk borac iz kupa bih Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Crveno-plavi su se nadali da u revanšu četvrtfinala Kupa BiH protiv Izviđača mogu da nadoknade tri pogotka razlike iz Ljubuškog, ali "skauti" su praktično u prvom poluvremenu riješili pitanje prolaska na završni turnir.

Možda će vas zanimati

"Veoma je teško analizirati utakmicu, nakon ne(prospavane) noći. Kada izgubis utakmicu kojom si imao priliku za plasman na završnicu Kupa BiH , i to od velikog rivala kao što je ekipa Izviđača ,sigurno da si veoma razočaran", rekao je Puljizović na početku razgovora za naš portal.

Prvi strijelac Banjalučana sa pet postignutih golova u revanšu sa "skautima" smatra da je Borac m:tel u Ljubuškom pružio dobru partiju i da su svi mislili da u Banjaluci mogu nadoknaditi tri razlike.

Možda će vas zanimati

"Nakon veoma dobre igre u prvoj utakmici, bili smo mišljenja da imamo dovoljno šansi da se na našem parketu plasiramo na završni turnir i da razlika od tri gola iz Ljubuškog nije nedostižna .Odlično smo otvorili utakmicu, poveli sa dva gola razlike, ali se desio pad u našoj igri sredinom prvog poluvremena te smo u tom periodu dozvolili protivniku da napravi veliku prednost od 5-6 golova. Drugo poluvrijeme smo odlično otvorili serijom 4:0 , ali u tim momentima promašili smo nekoliko otvorenih šuteva, nakon kojih nismo više imali snage da se vratimo u utakmicu. Moramo priznati i čestitati Izviđaču, jer sigurno pokazali više u ova dva meča. U ovom trenutku su bolja ekipa od nas", dodao je srednji bek Borca:tel.

Prema njegovim riječima, zbog zgusnutog rasporeda utakmica, crveno-plavi nemaju puno vremena da se bavi ovim mečevima, već se moraju okrenuti prvenstvenom duelu već u subotu.

"Kao sto nismo imali vremena da slavimo nakon nekih pobjeda, tako i sad nemamo vremena da tugujemo, jer već u subotu nas očekuje teško gostovanje u Trebinju protiv veoma dobro posložene ekipe Leotara koji je uvijek neugodan protivnik. Moramo se skupiti, svi zajedno kao ekipa, pronaći pobjednicku formulu jer nas samo pobjeda ostavlja u trci za šampionsku titulu. Sigurno da ispadanje iz Kupa BiH, gdje smo branili trofej, predstavlja razočarenje, ali ne smijemo gubiti samopouzdanje. Iskreno vjerujem u naš timski duh, naše drugarstvo koje smo gradili od početka sezone i da ćemo uspjeti da se vratimo na pobjednicki kolosijek".

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Ako je bilo dobrih stvari u posljednjoj utakmici, onda je to Puljizovićeva dobra partija i pet postignutih golova protiv ekipe iz Ljubuškog, posebno jer je već duže vrijeme igra sa malom povredom.

"Što se tiče moje povrede i same igre, riječ je povredi koju vučem još iz jesenjeg dijela, ali zbog zgusnutog rasporeda nismo u prilici da je potpuno saniramo. Uz pomoć našeg medicinskog tima uspjeću da do kraja prvenstva dam svoj maksimum na svakoj utakmici, nakon toga ću imati ljetnu pauzu da je saniram na pravi način".

Puljizović je podvukao da više voli biti asistent i razigravati saigrače nego postizati golove, što je uostalom i njegov primarni zadatak.

"Moj stil igre, način na koji gledam i shvatam rukomet, ne oslikava se u broju postignutih golova. Iako svakom igraču, golovi prijaju, zaista mnogo više me usrećuje asistencija ili činjenica da svog saigrača napravim boljim, tako da u zavisnosti od protivnika i samog toka utakmice, pa i taktike, dešava se da budem najefikasniji u ekip. Ali, kažem, moj zadatak, prvenstveno je organizacija igre", zaključio je Puljizović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC