• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel protiv Lokomotive imao "lakši trening" pred gostovanje u Ljubuškom: Oslabljeni Brčaci nemoćni u Banjaluci

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Očekivano, crveno-plavi su upisali 22. prvenstvenu pobjedu pred možda i ključnu utakmicu narednog vikenda protiv Izviđača, koja bi mogla da bude odlučujuća u pohodu na titulu šampiona Bosne i Hercegovine.

 rk borac - rk lokomotiva, plbih, 26. kolo Izvor: MONDO

Banjalučani su protiv Lokomotive imali lakši trening u dvorani "Borik" u okviru 26. kola Premijer lige BiH.

Borac m:tel - Lokomotiva 41:15 (22:9)

Možda će vas zanimati

S obzirom da su i u Brčkom upisali ubjedljivu pobjedu od deset golova razlike (23:33), a u srijedu su gosti stigli u Banjaluku sa samo osam rukometaša, bilo je jasno da će ulogu favorita opravdati izabranici Veselina Vujovića.

Poslije 10 minuta bilo je 8:2, a četiri minuta kasnije i "plus 10", što su Banjalučani rutinski sačuvali do 22. minuta (16:6), a onda još pojačali gas i na odmor otišli sa 13 razlike (22:9).

U nastavku je razlika rasla, u 45. minutu je prednost iznosila 19 golova (31:12), pa je šef struke Banjalučana Veselin Vujović pružio priliku igračima sa manjom minutažom poput Jovana Todorovića, koji se odužio treneru sa pet postignutih golova, kao i David Prestaš sa dva, odnosno Nemanja Milovac, strijelac jednog pogotka.

Sedam minuta prije kraja prednost Borca m:tel iznosila je "plus 23" (35:12), a na samom kraju je na semaforu pisalo 26 razlike u korist domaćeg tima (41:15).

Najefikasniji u taboru Borca m:tel bili su Luka Perić sa šest golova, po pogodak manje zabilježili su Vlado Draganić, Aleksandar Miličević  i Jovan Todorović, dok se Savo Slavuljica četiri puta upisao u strijelce.

Odlične partije pružila su i dvojica golmana crveno-plavih - Artsjom Podasinov je u prvih 30 minuta zaustavio 12 lopti, od kojih i jednu iz sedmerca, dok je u nastavku Slađan Subotić zabilježio 15 odbrana od čega čak tri sedmerca.

Kod gostiju iz Brčkog najbolju partiju pružili su Slobodan Simić sa šest i Ognjen Hercegovac sa dva gola manje. Golman Lokomotive Dejan Mihajlović imao je sedam uspješnih intervencija.

Crveno-plavi narednog vikenda očekuje duel u Ljubuškom, koji bi mogao da bude odlučujući kad je u pitanju titula. Izviđač je u srijedu u 26. kolu slavio protiv Sloge u Gornjem Vakufu/Uskoplju rezultatom 22:27, pa će obje ekipe dočekati derbi sa po 44 boda.

PREMIJER LIGA BiH - 26. kolo

Konjuh – Slavija 10:0 (službeni rezultat)

Bosna - Vogošća 26:27

Iskra - Gračanica 26:26

Krivaja - Derventa 45:28

Sloboda - Maglaj 37:25

Sloga (D) - Leotar 37:28

Borac m:tel - Lokomotiva 41:15

Sloga (GV/U) - Izviđač 22:27

TABELA: Izviđač 44, Borac m:tel 44, Sloga (D) 39, Sloboda 36, Vogošća 35, Konjuh 34, Gračanica 31, Krivaja 29, Leotar 27, Sloga (GV/U) 26, Maglaj 21, Iskra 17, Lokomotiva 15, Bosna 12, Derventa 2, Slavija 1.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC