• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Upravni odbor RK Borac m:tel: Puna podrška Vujoviću i igračima!

Autor Dragan Šutvić

"Članovi Upravnog odbora Rukometnog kluba Borac m:tel pružili su punu podršku igračima i članovima stručnog štaba u nastavku takmičenja, na čelu sa Veselinom Vujovićem, sa jedinim ciljem da se osvoji titula šampiona BiH."

 rk borac saopštenje podrška vujoviću i igračima Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Upravni odbor Rukometnog kluba Borac m:tel održao je danas vanrednu sjednicu, na kojoj je pružena maksimalna podrška igračima i članovima stručnog štaba.

U prilično šturom saopštenju klupskog rukovodstva, koje vam prenosimo u cjelosti, ističe se jedinstvena podrška rukometašima i stručnom štabu na čelu sa trenerom Veselinom Vujovićem, koji bi, prema saznanjima MONDA, na kraju sezone trebalo da napusti crveno-plavu klupu i vrati se u Skoplje, gdje bi po treći put preuzeo komandu nad Vardarom.

Možda će vas zanimati

"Članovi Upravnog odbora Rukometnog kluba Borac m:tel pružili su punu podršku igračima i članovima stručnog štaba u nastavku takmičenja, na čelu sa Veselinom Vujovićem, sa jedinim ciljem da se osvoji titula šampiona BiH.

Iako nezadovoljni ispadanjem iz Kupa BiH i odnosom prema igri, Upravni odbor je ocijenio da ekipa više nema prava na grešku, kako bi ostvarili jedan od dva najvažnija cilja.

Na tom putu članovi Uprave biće osmi igrač, koji će punom podrškom pokušati dati dodatni podstrek ekipi da odbrani titulu prvaka BiH.

Podsjećamo, Uprava kluba omogućila je najbolje moguće uslove za rad i sasvim je očekivano bilo da rukometaši Borca m:tel osvoje duplu krunu", stav je uprave banjalučkog kluba.

Do kraja sezone preostalo je da se odigra još pet kola, a Borac m:tel je u ovom trenutku bodovno izjednačen (42) sa Izviđačem koji je zbog bolje gol-razlike na prvom mjestu.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Struka

Pitanje, da li je trener bio na UO?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC