• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nas trojica u 20 kvadrata, nema TV-a da gledamo Igre! Grk ispao, a njegov trener pobjesnio - Zagrijavali se preko videa

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kondicioni trener Stefanosa Cicipasa osuo je palju po organizatorima Olimpijskim igrara.

 trener stefanosa cicipasa o očajnim uslovima na olimpijskim igrama Izvor: Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky

Grčki as bio je potencijalno najveći rival Novaka Đokovića u finalu Olimpijskih igara, ali i Grk i Srbin ispali su prije tog meča. Neke od razloga zašto je četvrti na svijetu završio učešće naveo je njegov trener.

Od početka Igara u Tokiju teniseri su se predvođeni Novakom žalili povodom satnice mečeva, jer su oni bili zakazani po najvećoj vlažnosti vazduha. Ipak, to nisu jedini problemi.

Možda će vas zanimati

Kondicioni trener Stefanosa Cicipasa za grčke medije osuo je paljbu po organizatorima u Tokiju i naveo neke situacije u kojima grčkom asu nije bilo prijatno.

"Bila su nas trojica u 20 kvadrata, čak nismo imali ni TV u sobi da posmatramo Igre. Dok su SAD, Velika Britanija i još neke zemlje imale i plejstejšn i apartmane sa velikim prozorima, privatne teretane, bicikle i kafeterije koje su mogli da koriste", frustriran je Kristos Fiotakis.

Grk je otkrio šta se sve dešavalo u olimpijskom selu.

"Čak 90 odsto osoblja nije govorio engleski. Bio je to pravi haos, to nije moglo da se sredi. Svlačionica je bila haotična, gubile su se stvari i satima niste mogli da riješite probleme", istakao je Fiotakis.

Imali su problema i sa protokolom zbog korona virusa, pa je tako od trenera traženo da sa Cicipasom vježba preko video poziva.

"Dan kada je Cicipas igrao treće kolo sa Umberom, pozvali su me u dva sata ujutro da mi kažu da sam bio blizak kontakt sa nekim na letu iz Frankfurta 19. jula. Bilo je tu članova timova iz Italije i Njemačke, mnogo sportista, svi su bili na istom letu. Tražili su da se izolujem, bez obzira što sam u Japanu bio već devet dana i sa negativnim testovima. Morao sam da radim PCR test da bih gledao Cicipasa i rečeno mi je da ga zagrijavam preko video poziva", otkrio je Grk.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC