• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni golman Borca m:tel Bojan Ljubišić završio karijeru i postao sportski direktor Borca m:tel!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bojan Ljubišić je odlučio da završi fantastičnu rukometnu karijeru, a odmah je dobio i novi posao - popularni Hans će biti sportski direktor banjalučkog Borca m:tel.

 bojan ljubišić sportski direktor rk borac Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Bojan Ljubišić je okončao rukometnu karijeru!

Otkako je prethodne sezone zaradio neugodnu povredu ligamenata koljena, Ljubišić je bio odvojen od terena. Nadali su se ljubitelji rukometa da će odigrati još jednu sezonu u crveno-plavom dresu, ali sjajni golman je prelomio - završetak igračke karijere.

"Mislio sam i ja da odigram još jednu sezonu, ali kao dijete sam sebi rekao da ću braniti do 40-te godine i plus povreda su samo ubrzali moju odluku", rekao je Ljubišić za naš portal.

Odmah su reagovali čelnici banjalučkog kluba i Ljubišić je imenovan za sportskog direktora, sa zadatkom da bude spona između rukovodstva i igrača, da vodi brigu o ekipi i da bude jedan od glavnih ljudi u izboru novih pojačanja.

"Moj prvi zadatak će biti da budem spona između igrača i uprave i da mladim igračima prenesem šta znači igrati za Borac i nositi njegov dres".

Lju­bi­šić je u karijeri igrao u Portugalu, Hrvatskoj, Francuskoj, Srbiji i Izraelu, a prije dvije godine je izabran za najboljeg igrača Premijer lige Bosne i Hercegovine, najboljeg sportistu Republike Srpske i vjerovatno bio najzaslužniji što je Borac m:tel izborio plasman u četvrtfinale evropskog Čelendž kupa.

"Smatram da je dosta od mene bilo, a i Borac trenutno ima tri dobra golmana i dosta je podmladio ekipu tako da ću im ja pomoći na drugi način", istakao je Ljubišić.

Vrijeme je za nove izazove!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC