• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Da pružimo dostojan otpor, rezultat po strani": Trener Borca m:tel Mirko Mikić pred duel sa PPD Zagrebom

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poslije prvog dijela priprema u Banjaluci, rukometaši Borca m:tel odigraće i prvu pripremnu utakmicu u dvorani "Borik".

 rk borac - rk zagreb, pripremni meč, izjava za mondo mirko mikić  Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Gost crveno-plavih rukometaša u srijedu od 18.00 u dvorani "Borik" biće sad već tradicionalni rival u prijateljskim mečevima - PPD Zagreb, nekadašnji evropski šampion, koji se priprema na Vlašiću.

Trener Banjalučana Mirko Mikić istakao je za naš portal da u ovom trenutku je najbitnije da podmlađeni Borac m:tel vidi koliko je napredovao u fizičkom smislu.

Možda će vas zanimati

"Sutrašnju utakmicu očekujemo bez nekih prevelikih očekivanja. Jednostavno ćemo pokušati da pružimo dostojan otpor, ono što je najbitnije da vidimo u kojem smo stadijumu trenutno po pitanju fizičke spreme. Da ispariramo što je moguće više u tom trkačkom segmentu, a rezultat je u ovakvim mečevima uvijek po strani. Tako će biti i sutra. Znamo protiv koga igramo, imaju snažnu ekipu, koja se dodatno pojačala većinom hrvatskim reprezentativcima i koja ima visoke ambicije u SEHA ligi i u Ligi šampiona. Međutim, rezultat nije važan, već da gledamo sebe i vidimo gdje smo", rekao je Mikić.

Prema njegovim riječima, od okupljanja do danas, zadovoljan je radom i napretkom u dosadašnjem dijelu priprema.

"Ne mogu da ne budem nezadovoljan dosadašnjim dijelom priprema. Sve zahtjeve igrači dobro podnose, dosta dobro reaguju na treninge i to je ono što sam tražio. Došli su poprilično spremni, što su uvodna testiranja pokazala, a to je osnova za nastavak priprema. Ne bih izdvajao nikoga posebno, svi podjednako dobre rade, a mlađi igrači su se dosta dobro adaptirali na tim. Iskusniji su ih dobro prihvatili, a djeca im za sada vraćaju vrlo dobro", dodao je trener crveno-plavih, koji ove sezone ima 10 juniora i kadeta u ekipi.

Još nema pomaka kad su u pitanju pojačanja, potvrdio je Mikić.

"Za sada još uvijek ništa. Tražimo desnog beka, ali to je u ovom momentu vrlo teško. Ili tražimo igrača koji će praviti razliku. Zasad nam niko ne odgovara, studiozno biramo, a vidjećemo kako će se dalje odvijati situacija", naglasio je strateg banjalučkog tima, koji je prethodne sezone pod vođstvom Veselina Vujovića ostao bez ijednog trofeja.

Predstojeće sezone, klupsko rukovodstvo nije postavilo nikakav imperativ osvajanja titula upravo zbog podmlađenog sastava.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC