• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neće da se vakciniše! Izjava tenisera o kojoj bruje mediji: U Grčkoj bio promoter vakcine, u Americi šokirao novinare!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Stefanos Cicipas je u centru pažnje zbog izjave o vakcinaciji protiv korona virusa.

 stefanos cicipas ne želi da se vakciniše Izvor: Profimedia

Grčki teniser Stefanos Cicipas dospio je u centar pažnje svjetske javnosti i to zbog svoje izjave o vakcinaciji protiv korona virusa.

Finalista Rolan Garosa je jasno poručio da ne želi da se vakciniše sve dok to nije obavezno, što je dovelo do brojnih negativnih komentara!

Možda će vas zanimati

Cicipas je doveo sebe u nezavidan položaj u svjetskim medijima posljednjom izjavom. On je istakao da ne planira da se vakciniše, iako je od strane Vlade Grčke bio izabran kao jedan od promotera za vakcinaciju!

"Niko mi ništa nije rekao. Niko nije učinio obaveznim da se vakcinišem", rekao je Cicipas novinarima u sklopu obaveza na masters turniru u Sinsinatiju.

"U nekom trenutku ću morati, prilično sam siguran oko toga, ali do sada, nije bilo obavezno da bih se takmičio, tako da nisam to uradio, ne", dodao je Cicipas, što je izazvalo i bijes kod mnogih na društvenim mrežama.

Svjetski mediji su podsjetili da pitanje vakcine nastavlja da dijeli javnost i u tenisu, pa tako australijski "Herald" navodi primjer Novaka Đokovića koji u aprilu nije želio da otkrije da li će se vakcinisati, ističući da je želja Srbina da vakcina ne postane obavezna za igranje na ATP turu.

Rodžer Federer je u maju otkrio da se vakcinisao Fajzerovom vakcinom, dok je Nadal rekao da "ova noćna mora može da se završi samo vakcinacijom".

Ostaje da vidimo kako će u narednom periodu svjetski mediji reagovati na ove riječi Cicipasa, imajući u vidu da su se prošle godine "obrušili" na Novaka Đokovića...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC