• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda otkrila - ovo je Novakov najveći protivnik na US Openu! Ni Medvedev, ni Cicipas, postoji veći problem!

Autor Dragan Šutvić

Džon Mekinro pohvalio je Novaka Đokovića pred posljednji grend slem u godini, ali i otkrio ko će u Njujorku biit najveći protivnik najboljeg na svijetu.

 đoković us open mekinro problem vrućina Izvor: Profimedia

Srpski as spreman je za još jedno istorijsko poglavlje, ali teniska legenda uočila je jedan problem!

Novak Đoković isčekuje da sazna prvog protivnika na Us openu, a legendarni Džon Mekinro smatra da najveći rival neće biti nijedan teniser već će problem za srpskog asa biti nešto drugo.

Možda će vas zanimati

Mekinro u posljednje vrijeme često koristi priliku da hvali Đokovića, pa mu je tako uputio pohvalne riječi i pred početak US opena, ali ga jedna stvar posebno brine, a to su vremenski uslovi.

"Najveća prijetnja za Novaka su uslovi, prije svega vrućina koju sam pominjao. Mislim da bi to moglo da utiče na njega više od bilo kog protivnika. Ako pričamo o imenima, Medvedev bi mogao da bude najveća prijetnja. Ne smijemo zaboraviti ni Zvereva i Cicipasa. Teško je reći ko je od tih momaka u najboljoj poziciji. Ne mogu da predvidim. Svi mogu da se nadigravaju sa Novakom, ali je srpski teniser nivo iznad", objasnio je Amerikanac.

Mekinro je od početka sezone već previdio neke Novakove pobede i poraze, pa tako optimistično poručuje da Nole može do novog trofeja.

"Očekujem da će da osvoji i US open. Prije nego što je Vimbldon počeo, imao sam osjećaj da će ove godine osvojiti grend slem. Takođe, pomislio sam da će izgubiti na Olimpijskim igrama… Igralo se na dva dobijena seta, bez gledalaca, po velikoj vrućini. Vrućina bi i u Njujorku mogla da bude problem za bilo kog igrača", ponovio je slavni teniser.

U Njujork nisu doputovali Rodžer Federer i Rafael Nadal koji imaju isti broj grend slem trofeja kao i Đoković odnosno po 20, pa tako srpski as ima veliku šansu da ih nadmaši i osvoji klanedarski slem odnosno sva četiri najveća turnira u godini.

"Biće zanimljivo, uzbudljiv turnir nas čeka. Novak će pokušati da uradi nešto što nije niko od 1969. i Roda Lejvera. Činjenica da nema Rodžera i Rafe, znači da će on biti u centru pažnje. To mu neće olakšati. Nadam se da će biti mnogo navijača na tribinama. Za sve bi bilo bolje da tako bude, uključujući i Novaka", istakao je Amerikanac.

Novak će ime prvog protivnika na US openu saznati u četvrtak. Posljednji grend slem u godini igra se od 30. avgusta do 12. septembra. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC