• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi jezivi detalji - Zverev tukao Olgu i vikao: Trebalo je da umreš? Bivša djevojka otkrila dokaze protiv tenisera!

Autor Dragan Šutvić

Bivša devojka Saše Zvereva Olga Šaripova ponovo je optužila tenisera da ju je tukao i maltretirao i do detalja opisala sve što se događalo između njih dvoje.

 zverev optužbe da je napao djevojku Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Profimedia

Četvrti teniser svijeta igra jednu od uspješnijih sezona, ali i dalje ga prati priča koja ga prikazuje u mnogo mračnijem svjetlu.

Prije skoro deset mjeseci bivša devojka Aleksandera Saše Zvereva otkrila je da je nejmački teniser fizički nasrnuo na nju u toku njihove veze, kao i to da je psihički maltretirao.

Možda će vas zanimati

Saga se sada nastavila, a Olga Šaripova iznijela je strašne detalje optužbe povodom kojih se Nijemac još uvijek nije oglasio kako bi demantovao.

Šaripova je u razgovoru za američki "Slate" opisala scene iz hotela u kojem je boravila sa teniserom, pa je tako i otkrila da je u jednom trenutku ugrozila sebi život!

Tokom Mastersa u Šangaju prva neprijatna scena dogodila se kada je Šaripova dobila poklon od maćehe svog prijatelja koja je bila upućena u njenu vezu sa Sašom. Ta gospođa poklonila je Olgi korpu voća, a Zverev je prema navodima pobjesnio kada je taj poklon našao na stolu za masažu.

"Poslao mi je fotografije voća i napisao: Zašto je ovo ovdje? Počeo je da se svađa sa mnom oko voća, koje sam u žurbi stavila na sto za masažu. Počeo je da govori: Zašto sam došao kući, a ti nisi tu? Moram da očistim ovo. Ti nisi ovdje, zašto si u salonu, zašto te čekam? Ne voliš me? Odgovorila sam u stilu: O čemu govoriš? Uvijek te čekam u sobi i ne svađam se kada si ti negdje drugo? Mogu li da imam malo prostora nekoliko sati da sredim svoje lice?", počela je Šaripova svoju priču.

Ona se nakon toga uplašila nove svađe sa teniserom za koju kaže da nije imala snage pa je tako ubrizgala insulin, a Zverev je po dolasku u hotel zatekao u jedva svjesnom stanju.

"Rekao je: Ja sam čekao tebe. Sada ti treba da čekaš mene. Shvatila sam da nas čeka nova svađa kada se vrati, a to nisam htjela. Tražila sam pomoć, tražila sam razumijevanje, a nisam dobila ništa. Bila sam sama u sobi, razmišljala o svemu. Željela sam samo da pokupim stvari i da odem, ali nisam znala gdje, nisam znala šta bi trebalo da radim. U tom trenutku, zbog mog nervnog sistema, nisam mnogo razmišljala. Samo sam opet to uradila", aludirala je Šaripova na to da je ubrizgala insulin.

Kada se Zverev vratio u sobu, Šaripova kaže, ona je jedva bila pri svijesti.

"Shvatio je da se nešto dogodilo. Bila sam previše mirna. Proverio mi je šećer i bio je 30 (miligrama po decilitru, što može da ugrozi život, prim. aut)", dodala je ona.

To je samo dodatno iznerviralo tenisera.

"Pitao me je: Zašto si mi ovo uradila? Razumiješ li šta si mi sad uradila? Počeo je da viče da mene i da govori: Ako umreš u mojoj sobi, to će biti veliki problem za mene. To je velika odgovornost za mene. Rekla si da ne želiš da živiš zbog mene – zašto si to rekla?", prisjetila se Šaripova.

Nakon toga Olga je otišla na tuširanje, a kada je završila Saša joj je poručio da se pakuje i ide. Djevojka je krenula da se oblači, ali tvrdi da je Zverev tada nasrnuo na nju.

"Počeo je da me udara, a ovoga puta sam shvatila da ne mogu da budem vreća za udaranje. Samo sam pokušavala da se zaštitim. Već sam bila gola. Žena sam, nisam mnogo jaka. A poslije tuširanja, nisam imala ni vremena da odem po odjeću. Nisam se osjećala bezbjedno nijednog trenutka", rekla je Šaripova.

Kako navodi uz udarce od tenisera je dobila i strašne uvrede.

"Počeo je da mi govori stvari poput: Nadam se da ćeš umrijeti, trebalo je juče da umreš, ali ne u mojoj sobi. Ako hoćeš da umreš, uzmi insulin i idi umri na ulici, jer ja ne želim probleme. Ne želim više da se bakćem sa tobom. Ja sam plakala i rekla mu: OK, ako želiš da umrem, daj mi insulin. Idem na ulicu i to je to. Ne mogu više da se borim s ovim. Šta hoćeš od mene? Udarićeš me? Već jesi’", otkrila je Olga Šaripova.

Nijemac do sada nijednom nije konkretno govorio o optužbama, već je samo insistirao da se radi o neistinama.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

10 mjeseci čekala da napiše drugu epizodu? Turci i Španci napišu seriju od 700 epizoda za 3 mjeseca

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC