• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakov šou poslije meča, pitali ga za broj telefona: Imam ga u imeniku, ali na terenu ne znam nikoga!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak je bio vrlo zadovoljan prikazanim na terenu, a našao je vremena i da se našali.

 Novak-Djokovic-pricao-o-Keiju-Nisikoriju Izvor: Printscreen/Eurosport

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković vrlo lako je izašao na kraj sa Talonom Griksporom, 121. na ATP listi. Za samo 100 minuta pobijedio ga je u drugom kolu US Opena i prošao dalje.

Poslije meča je bio zadovoljan prikazanim, a istakao je da je dobro skautirao protivnika i da je znao kako da neutrališe njegove najbolje strane. 

"Sjajna igra, sigurno bolja nego u meču prve runde. Očigledno je da sam vrlo zadovoljan načinom na koji sam izgledao na terenu. Vrlo dobro sam servirao, našao sam ritam i natjerao sam ga da igra. Vidio sam kako je igrao sa Strufom, vidio sam da je dobro servirao i znao sam da je ritern ključ koje igre. Sve u svemu dobro je, stvari idu u odličnom pravcu", rekao je Novak. 

Naredni rival je Kei Nišikori koji se prilično mučio sa Amerikancem Mekenzijem Mekdonaldom i dobio ga u pet setova poslije četiri sata igre. A Novaka su novinari pitali da li ima Keijev broj u telefonu!

"Zapravo imam u telefonu! Ali na terenu nemam ničiji broj dok ih ne pobijedim,", rekao je Novak uz smijeh i nastavio, prisjetivši se jednog poraza od Japanca u Njujorku.

"Igrali smo mnogo puta, imam vrlo dobar skor protiv njega. Mislim da sam izgubio prošli put ovdje u Njujorku u polufinalu 2014. godine. Istorijski mislim da je ovo njegov najuspješniji grend slem. On je jedan od najbržih i najtalentovanijih tenisera koje sam u životu vidio. Biće bitno za mene da dobro serviram i da mu oduzmem malo te brzine. Ali dobro ga znam, igrali smo na Olimpijskim igrama i znam šta on očekuje od mene", završio je srpski teniser. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC