• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba - zlatni vaterpolisti još jednom igraju zajedno! Kapiten otkrio: Srbija će vidjeti spektakl kakav se ne pamti!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Imaće oproštaj kakav zaslužuju, revijalnu utakmicu pred navijačima koji su ih obožavali.

 Vaterpolo-reprezentacija-Srbije-poslednji-put-na-okupu Izvor: Profimedia

Svijetski vaterpolo biće značajno siromašniji, ali ćemo momke koji su nam poslednjih godina donosili ogromne radosti još jednom zajedno vidjeti u bazenu, kao reprezentaciju Srbije! Ovo je za grčki portal ''fosonline'' najavio dosadašnji kapiten vaterpolo reprezentacije Filip Filipović.

Novi vaterpolista Olimpijakosa razgovarao je za grčke medije o početku nove sezone, a usput je otkrio i da će u čast igrača koji su se u Tokiju oprostili od nacionalnog tima biti upriličen spektakl!

Iako još nije poznato gdje i kada će revijalni meč biti održan, sasvim je jasno da će neponovljiva generacija u kojoj su Filip Filipović, Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Stefan Mitrović, kao i Duško i Gojko Pijetlović ponovo biti u bazenu sa kapicama Srbije. U ovoj grupi igrača bio je i Branislav Mitrović, koji se u međuvremenu predomislio!

U istom intervjuu u kom je ovo otkrio, kapiten Filip Filipović je izneo svoje mišljenje da je generacija koja je upravo završila ciklus najbolji vaterpolo tim svih vremena!

''Istorija će pokazati da li smo najbolji. Mislim da jesmo. Naša generacija je postigla toliko u ovoj deceniji... Uradili smo nešto što se nije dešavalo u vaterpolu, ali ni u drugim sportovima, nešto jedinstveno'', rekao je Filip Filipović.

Podsjećamo, vaterpolisti Srbije predvođeni Dejanom Savićem odbranili su olimpijsko zlato osvojeno pet godina ranije u Rio de Žaneiru. Mnogi su turnir u Tokiju označili kao ''polsednji ples'' generacije, jer se i pre takmičenja znalo da se više od polovine tima penzioniše nakon Japana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC