• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak ovo radi zbog Srbije, a prošli put je skupo platio: Vraća se poslije 2 mjeseca i sve je šokirao odlukom!

Autor Dragan Šutvić

Srpski teniser je odlučio da i na turniru u Parizu igra u dvije konkurencije.

 đoković masters pariz 2021 igra u dvije konkurencije  Izvor: MN PRESS

Prvi put nakon US Opena Novak Đoković će igrati tenis, a na mastersu u Parizu nastupiće i u dubl konkurenciji. Prvi reket svijeta će u tandemu sa Filipom Krajinovićem pokušati da napravi dobar rezultat i uigra se za mečeve u Dejvis kupu koji slijede.

Srpska kombinacija je dobila specijalnu pozivnicu organizatora za nastup, a već je poznato i protiv koga će igrati u prvom kolu prestižnog turnira.

Možda će vas zanimati

Novak Đoković i Filip Krajinović igraće protiv Australijanaca Aleksa De Minora i Luka Sevila, što je dosta dobar žrijeb za prvu rundu. Poznato je i da će pobjednici tog okršaja u drugom kolu igrati protiv 6. nosilaca Pirsa i Polašeka, a eventualni rivali u četvrtfinalu su Hrvati Mektić i Pavić.

Pitanje je da li će srpska kombinacija stići tako daleko na ovom turniru, posebno što je obojici prioritet nastup u singlu.

Novak Đoković bi u pojedinačnoj konkurenciji mogao da sruši tri rekorda, a između ostalog i da ''zacementira'' prvu poziciju na ATP listi.

Đokovićeva odluka da igra u dublu vjerovatno je u vezi sa Dejvis kupom koji Srbiju očekuje krajem sezone, a na kom bi Novak možda mogao da igra i u toj konkurenciji. Po ranije napravljenom planu, najbolji teniser svijeta odazvaće se Viktoru Troickom, a Srbija na konačnom spisku nema nijednog specijalnu za konkurenciju parova.

Novak je posljednji put u dubl konkurenciji igrao na turniru na Majorci, gdje se pripremao za Vimbldon, a na Olimpijskim igrama u Tokiju nastupio je u miks dublu. Tada je sa Ninom Stojanović stigao do polufinala i predao meč za treće mjesto, a mnogi su tvrdili da ga je upravo trošenje energije na tim mečevima koštalo osvajanja zlatne medalje u singlu.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC