• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolji teniser svijeta se približava najvažnijem dijelu turnira i borbi za trofej u Torinu. Na tom putu je razbio Kamerona Norija.

 đoković nori 2 0 zavrsni masters Izvor: Profimedia

Novak Đoković pred sobom ima jedan od rijetkih mečeva u karijeri koji nemaju nikakvu rezultatsku vrijednost. Najbolji teniser svijeta se već plasirao u polufinale Završnog mastersa u Torinu, zna i ko će mu tamo biti rival, ali je i dalje potrebno da prethodno "obavi posao" protiv Kamerona Norija.

Radi se o meču trećeg kola grupne faze posljednjeg ATP takmičenja u sezoni, ali uprkos nevažnosti ishoda po nastavak turnira, Đoković i dalje ima zbog čega da juri trijumf.

Đoković bi protiv Britanca mogao da nastavi svoj niz nepobjedivosti, nakon osvajanja mastersa u Parizu prije desetak dana.

Takođe, na talonu je još 200 ATP bodova koji bi mogli da mu i te kako znače naredne sezone, u kojoj će braniti čak tri grend slem trofeja.

Nori je rival koji takođe ne može ništa dobije u smislu prolaska u narednu fazu, ali dokazivanje protiv najboljeg tenisera je dovoljan motiv za najbolju moguću igru čak i na treningu.

Sve to obećava da ćemo u petak (21.00) vidjeti zanimljiv susret. Bez obzira na rezultat, Đokovića ćemo ponovo gledati u subotu u 21.00 kada mu u polufinalu turnira na megdan bude izašao Aleksander Zverev.

22:20

Najbolji ikada!

22:19

KRAJ - 6:2, 6:1!

Još ubedljivije nego u prvom setu, za tek nešto više od sat vremena igre, Đoković stiže do pobede u Torinu.

Maksimalan učinak nakon grupne faze, sad polufinale protiv Saše Zvereva (subota, 21:00).

22:16

Lagano... 5:1!

Ceo meč novaka Đokovića izgleda kao jači trening, a evidentno je da 12. teniser sveta nema dovoljno snage da se suprotstavi najboljem svih vremena!

22:12

Gledamo kopiju - 4:1!

Za sada, drugi set je identičan kao prvi.

Novak je osvojio prva dva gema, zatim je Nori jednim presekao niz, a onda je srpski teniser "vezao" još dva. Veoma smo blizu kraja meča koji bi, po svemu sudeći, mogao da traje tek nešto više od sat vremena.

22:00

Upisao se - 2:1!

Uspeva Kameron Nori da stigne do prvog gema u drugom setu! Britanskom teniser bi ovo moglo da ulije mnogo samopouzdanja pred finiš susreta.

Izvor: Profimedia

21:57

Prva brejk lopta - 2:0!

Imao je Kameron Nori priliku da vrati brejk, ali se Đoković izvukao iz te situacije. Uz prve probleme u meču, stiže do 2:0 u geomovima na početku drugog seta.

21:50

BREJK - 1:0!

Sećate se kako je počeo prvi set? Nije bilo davno, pre pola sata. Novak je u prvom gemu meča napravio brejk i stekao ključnu prednost pred nastavak susreta. Na isti način otvorio je drugi set, pa bi i ovaj deo meča mogao da bude rutina...

21:41

KRAJ SETA - 6:2!

Nakon samo 28 minuta tenisa u Torinu, Novak Đoković ima prednost! Bez većih poblema osvojio je prvi set i krenuo ka još 200 ATP bodova.

21:38

Uspeo je - 5:2!

Publika je navijala za Kamerona Norija, kako bi britanski teniser stigao do drugog gema u prvom setu. Isplatilo se, pošto je bez mnogo muke smanjio na 5:2 i naterao novaka da servisa za osvajanje prvog dela meča.

21:33

Bum, bum - 4:1!

I prvi set je verovatno gotov... Novak Đoković je još jednom lako rešio u svoju korist gem u kojem je servirao, a zatim napravio drugi brejk na meču.

Sada je na samo dva koraka od osvajanja prvog seta.

Izvor: Profimedia

21:24

Upisao se Nori - 2:1!

Novak Đoković je lako osvojio svoj gem i stigao do 2:0 u prvom setu, ali je onda i Britanac osvojio prvi gem u meču. Nakon tri gema najbolji na svetu ima prednost, a i serviraće u četvrtom gemu susreta.

21:16

BREJK - 1:0!

Prva dva meča u Torinu novak oković počeo je gubljenjem gema na svoj servis, a treći potpuno suprotno. Već u prvom gemu oduzeo je servis Kameronu Noriju i vodi 1:0.

21:10

Počinjemo!

Britanski teniser Kameron Nori prvi će servirati na meču trećeg kola grupne faze Završnog mastersa!

21:00

Istorija!

Novak Đoković je do sada pet puta osvajao Završni masters!

Najbolji je bio u sezonama 2008, 2012, 2013, 2014. i 2015. godine, a sada već predugo čeka na novi trofej. Ukoliko ove godine po šesti put bude najbolji na polsednjem turniru u sezoni, izjednačiće rekord Rodžera Federera koji ima šest titula.

Izvor: Profimedia
20:45

Parovi polufinala!

Već se znaju parovi i satnica polufinala!

Na Završnom mastersu u Torinu polufinale će igrati Novak Đoković, Danil Medvedev, Saša Zverev i Kasper Rud.

Prvo će na teren Medvedev i Rud u subotu od 14:00, dok će Đoković i Zverev u subotu u 21:00 igrati drugo polufinale!

Izvor: Profimedia
20:20

Međusobni skor!

Novak Đoković i Kameron Nori nikada do sada nisu igrali!

Britanac rođen u Južnoj Africi trenutno je 12. teniser, a to mu je najbolji rezultat karijere. Nori ima 26 godina, poslednje četiri godine je profesionalac, ovo će mu biti jedan od najvećih mečeva u karijeri.

20:00

Kameron Nori!

Britanski teniser Kameron Nori ušao je u igru na Završnom mastersu kao druga rezerva, nakon što se sa turnira, zbog povrede lakta, povukao Stefanos Cicipas.

Nori je ove sezone imao impresivan rezultat u Indijan Velsu, gde je osvojio najveću titulu u karijeri.

19:30

Đokovićevi rezultati!

Najbolji teniser sveta do sada je odigrao dva meča u Torinu.

U prvom kolu savladao je Kaspera Ruda 2:0 (7:6, 6:2), a u drugom Andreja Rubljova 2:0 (6:3, 6:2). Zbog tih rezultata večerašnji susret nema rezultatski značaj.

Novak je već prvoplasirani u grupi, a zna se da će u polufinalu igrati protiv Saše Zvereva, čoveka kojeg je pobeđivao na Australijan openu i US Openu, a koji je od njega bio bolji na Olimpijskim igrama u Tokiju.

18:50

Dobrodošli u MONDO Live

Budite i večeras uz MONDO i pratite uživo tekstualni prenos meča 3. kola grupne faze Završnog mastersa u Torinu, u kojem se sastaju Novak Đoković i Kameron Nori.

Meč počinje u 21.00 časova.

UKRATKO

  • Đoković se već plasirao u polufinale gde će igrati protiv Aleksandera Zvereva.
  • Kameron Nori neće igrati u polufinalu bez obzira na ishod večerašnjeg meča.
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije