• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakvo sr**e, nadam se da će Đoković sve osvojiti: Amerikanac poludio zbog Novaka - isprozivao Britance zbog laži!

Autor Dragan Šutvić

Srpski teniser boriće se za 21. grend slem u karijeri, a imaće podršku i od kolege.

 tenis sandgren podržava novaka đokovića  Izvor: Profimedia

Novak Đoković ide u Asutraliju, danas smo saznali da će igrati u Melburnu, a to je izazvalo mnogo reakcija. Neki teniseri su ga već napali, ali je podrška za Srbina stigla odakle je nismo očekivali. Amerikanac Tenis Sandgren nada se da će Novak osvojiti prvi grend slem sezone i to zato što su ga iznervirali britanski mediji.

U jurnjavi za senzacionalizmom jedan medij iz Velike Britanije "prepakovao" je izjavu Tenisa Sandgrena da bude slična onoj koju je dao Džejmi Marej, ali se temperamentni Amerikanac pobunio protiv toga i počeo da psuje u prvoj reakciji na taj tekst. 

Možda će vas zanimati

"Kakva tvrdnja? Je*eno klikbejt sr*nje. Nadam se da će osvojiti turnir", napisao je Tenis Sandgren na Tviteru.

On je tom prilikom citirao tekst sajta "Ekspes Sport", koji je u nekoliko redova citirao neke od ranijih Sandgrenovih izjava, ali ih je izvlačio iz konteksta i mijenjao smisao onome što je američki teniser želio da kaže.

"Tenis Sandgren ukazao je na to da on nije dobio izuzeće, te da zato što nije vakcinisan neće igrati na Australijan openu za razliku od Novaka Đokovića koji je nakon mjeseci spekulacija dobio dozvolu da igra u Melburnu", navodi se u tekstu, a to je iznerviralo Tenisa.

Povod za ovakav tekst bila je Sandgrenova reakcija na instagramu, gde je ostavio komentar, ali je kasnije obrazložio da to nema veze sa Đokovićem. Po nekim informacijama, američki teniser čak nije ni tražio izuzeće pred Australijan open.

Podsjećamo, američki teniser bio je deo skandala u Australiji prošle sezone, kada mu je dozvoljen ulazak u zemlju iako je u tom trenutku imao pozitivan test na koronu. On je pozitivan test imao u januaru 2021. godine, ali i u novembru 2020. te je zbog toga zaključeno da neće prenositi virus u Melburnu.

Iako je dobio dozvolu da učestvuje, Tenis se nije dugo zadržao na Australijan openu jer je već u prvoj rundi poražen od domaćeg igrača Aleksa De Minora.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC