• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno! Evo kako je Novak dobio izuzeće: Procurile informacije iz Australije, nema veze sa rijetkom bolešću!

Autor Dragan Šutvić

Najbolji teniser svijeta je trenutno tema godine u Australiji.

 kako je novak đoković dobio medicinsko izuzeće Izvor: Profimedia

Ne prestaje drama oko Novaka Đokovića u Australiji! Otkako je najbolji teniser svijeta dobio medicinsko izuzeće za ulazak u zemlju bez neophodne vakcinacije, ne stišava se bura.

Prijetnje premijera Australije da će ga vratiti nazad ako ne ispunjava sve uslove bile su naslijeđene uvredama Novakovog bivšeg kolege, da bi na kraju potpuni cirkus nastao oko vijesti da je nastao problem oko Đokovićeve vize. A sada se pojavilo moguće rješenje kako je najbolji teniser svijeta uopšte dobio izuzeće!

Možda će vas zanimati

Kako se već često pominjalo do sada, mnogi su se pitali na osnovu čega je Đoković dobio medicinsko izuzeće, među kojima je i Toni Nadal, stric Rafaela Nadala. 

Ali australijski "The Age" ističe da bi razlog za to moglo da bude taj što je Đoković u posljednjih šest meseci navodno bio pozitivan na korona virus.

Navodno, jer zvanične potvrde o tako nečemu s Đokovićeve strane nije bilo, a ukoliko je to slučaj, onda bi Novak ispunjavao važan uslov za dobijanje izuzeća.

"Tenis Australija je potvrdila u srijedu da su većina izuzetaka od vakcinacije bile od strane tenisera ili igrača koji su u proteklih šest mjeseci bili zaraženi korona virusom", navodi pomenuti list i nastavlja sa obrazlaganjem.

"Tri izvora sa visokog nivoa govorila su anonimno imajući u vidu da se radi o povjerljivim informacijama, rekavši da oni vjeruju da je vrlo vjerovatno da je izuzeće za Đokovića izdato upravo iz tog razloga."

To je u suprotnosti sa nekim ranijim spekulacijama koje su se provlačile kroz medije da je Đoković dobio izuzeće zbog rijetke bolesti celijakije.

Kreg Tili, prvi čovjek Tenis Australije, koji je često komunicirao sa Đokovićem, informisao je vladine ministre da mu Novak nije otkrio zbog čega je dobio izuzeće, ali je tražio od Srbina da objasni javnosti.

Đoković je jednom ranije bio pozitivan na korona virus, u ljeto 2020. godine, ali sada ovaj australijski medij navodi da je vrlo moguće da je sa njim to bio slučaj i u prethodnih šest mjeseci.

Anketa

Hoće li Đoković osvojiti Australijan open i ove godine?

  • Hoće, zvanično postaje najbolji svih vremena!

    67.27% (37)

  • Neće, sve ovo će uticati na njegove igre

    32.73% (18)

Hoće li Đoković osvojiti Australijan open i ove godine?

Rezultati

Više vijesti o Novaku Đokoviću

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC