• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Htjeli su da pomjere Novakovo suđenje - skandal Ministarstva unutrašnjih poslova Australije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Najbolji teniser sveta pojaviće se na sudu kako je ranije i najavljeno, u ponedeljak od 10:00 po australijskom vremenu, odnosno tačno u ponoć između nedjelje i ponedjeljka po srpskom.

 Htjeli da pomjere suđenje Novaku, sud odbio Izvor: Profimedia

Novak Đoković se već danima nalazi u pritvoru - hotelu za imigrante iz kojeg ne može da izađe čak ni na trening. Situacija se malo popravila kada je dobio bolju hranu, opremu za vježbanje, laptop i karticu za telefon, ali to i dalje nisu uslovi u kojima treba da bude najbolji teniser svijeta.

Njegova soba prepuna je buba, a neki od stanovnika ovog hotela već devet godina žive u njemu. Kako su otkrili mediji u Australiji Ministarstvo unutrašnjih poslova željelo je da i Novaka zadrži duže nego što je ranije odlučeno.

Ministarstvo unutrašnih poslova Australije, odnosno ministarka Karen Endrjuz tražili su od sudije Kelija da se suđenje Novaku Đokoviću odloži!

Umjesto u noći između nedjelje i ponedjeljka (tačno u ponoć, po našem vremenu), njihov plan je bio da Đoković tek u utorak izađe pred sudiju i pokuša da se odbrani od optužbi da je nelegalno ušao u zemlju na aerodromu u Melburnu.

Đokovićevi advokati već su predali dokaze za koje smatraju da mogu presudno da utiču na slučaj, a među njima se ističu pozitivan test na virus korona, kao i pismo Ministarstva unutrašnjih poslova Australije od 1. januara ove godine. Sa druge strane, nismo upoznati na čemu će insistirati australijske vlasti, ali se zna da im ova primjedba nije prošla.

Sudija Keli odbio je prijedlog o odlaganju suđenja, pa će Novak po ranijem rasporedu izaći pred sud u Melburnu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC