• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Igrajte po pravilima - pustite ga" - i britanski političar uz Novaka!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Poznati britanski političar i novinar Najdžel Faraž jedan je od ljudi koji navijaju za Novaka.

 Najdžel Faraž uz Novaka Đokovića Izvor: MN Press/Profimedia

Najbolji teniser svijeta sjedi u hotelu namenjenom imigrantima, ali podrška koju dobija stiže sa različitih strana. Mnogi su shvatili da Đoković nije kriv, pa kroz javne nastupe pokušavaju da ga ohrabre kako bi istrajao u borbi koju nije započeo - a koja je postala politička.

Među tim ljudima je i Najžel Faraž, britansko TV lice i nekadašnji političar, čovjek koji je Veliku Britaniju izveo iz Evropske unije tokom Bregzita!

Možda će vas zanimati

 On je prvo u nizu tvitova, a zatim i na svom Jutjub kanalu govorio o situaciji u kojoj se nalazi Novak Đoković, najbolji teniser svijeta i devetostruki osvajač grend slema u Melburnu.

"Pričao sam sa porodicom Đoković, oni su jasni da je Teniska federacija Australije, kao i Savezna država Viktorija, izdala Novaku dozvolu da uđe u Australiju sa pozitivnim testom u posljednjih šest mjeseci. Zatim je uhapšen, a oduzeti su mu mobilni i novčanik. Kada ministri iz Australije kažu da je slobodan da napusti zemlju, to baš nije tačno. Ako ode, Đoković dobija tri godine zabrane ulaska u zemlju. Zato je odlučio da ostane u pritvoru", objasnio je Faraž.

Nekadašnji britanski političar danas radi u medijima, a njegov zaključak o aktuelnoj situaciji veoma je jednostavan i logičan.

"Ako ovo mogu da urade najboljem teniseru na svijetu, zamislite šta sve mogu da urade vama", napisao je on na tviteru.

Najdžel Faraž je i nakon ovog niza nastavio da komentariše situaciju u kojoj je Novak Đoković, a napravio je i video snimak koji je kasnije podijelio na društvenim mrežama.

"Siguran sam da svjetski broj jedan nije zdravstvena pretnja po narod. Neki su primili i četiri vakcine, pa mogu da se zaraze i prenesu virus. Negativan je, dao vam je test, igrajte po pravilima i pustite ga da učestvuje", rekao je Najdžel u kameru.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC