• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak treba da dokaže samo 1 stvar: Advokat je već predvidio pobjedu Đokovića - Braniće titulu, a znam i zašto!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Džastin Kvil je i prije prvog procesa rekao da će Đoković pobijediti Australiju, a i sada pred drugo suđenje govori da će najbolji teniser svijeta nastupiti na Australijan openu.

 Novak-Djokovic-treba-da-dokaze-1-stvar Izvor: Profimedia/Twitter/@MayneReport/Printscreen

Bližimo se konačno usijanju u slučaju Novaka Đokovića i njegovog boravka u Australiji. Poslije preliminarnog ročišta u noći između petka i subote, saslušanja su zakazana za subotu u 23.30 po srpskom vremenu.

Đokovićevi advokati su tražili važan zahtjev, koji ako sudija ispuni, ministar Aleks Houk će imati "vezane ruke" ukoliko Novak dobije slučaj. A poznati advokat Džastin Kvil vjeruje da će Đoković igrati na Australijan openu!

Ovaj advokat se već jednom oglašavao, pred prvo suđenje Đokovića, proteklog ponedjeljka. On je tada najavio da će Novak odnijeti pobjedu, što se i desilo, a i sada vjeruje da će njegovi advokati uraditi dovoljno da on može da brani trofej u Melburnu.

"Ja sam poprilično uvjeren da će Đoković dobiti privremenu zabranu deportacije. On samo treba da dokaže da postoji ozbiljan slučaj za suđenje", počeo je Kvil za jednu australijsku televiziju.

Kvil je objasnio šta to zapravo znači i zbog čega je to važno za Đokovića, koji sada odlazi u pritvor.

"To je jezik koji u suštini znači da postoji sporan slučaj. Jednom kada to dokaže, on će lako preći preko druge prepreke, a to je činjenica da neće morati da se vrati ovamo (u Australiju, prim. aut). On ne može da osvoji Australijan open u martu. Tako da, ako uspije da dokaže da postoji sporan slučaj, on će lako preći drugu prepreku, što je takozvani balans pogodnosti. Dobiće privremenu zabranu deportacije za narednih nekoliko nedjelja, možda i mjesec dana. I naravno, to je sve što je važno u ovom trenutku", rekao je Kvil.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC