• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuveni srpski advokat ima pravni savjet za Đokovića: Toma Fila šokiran zbog Australije

Autor Haris Krhalić

Toma Fila vjeruje da je Australija ovo uradila zbog izbora i velikog broja zaraženih.

 Toma Fila o Novaku Đokoviću Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć/Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković doputovao je ovog ponedeljka oko podneva u Beograd pošto mu je zabranjeno učešće na Australijan openu nakon drame koja je trajala punih 13 dana.

Đokoviću nije usvojena žalba na odluku ministra za imigracije i zato je hitno deportovan iz Australije, poznati srpski advokat Toma Fila poručio je da je njegov savjet da Novakov advokatski tim uloži žalbu, pošto mu prijeti opasnost zabrane ulaska u zemlju na tri godine.

"Oni su ga pozvali i imao je vizu za ulazak u zemlju. Koliki su sadisti pokazuje to da su ga 11 dana držali u hotelu koji služi kao zatvor i oduzeli mu telefon. Prema njemu su se ophodili kao da je migrant koji je gumenim čamcem iz Afrike doplivao u Australiju", poručio je Fila za "Telegraf".

Srpski advokat je dodao i je Đoković morao da angažuje advokate po službenoj dužnosti i da za njih izdvoji 500.000 evra, a u to nije uračunat njegov pravni tim.

"Novaku i njegovom timu bih savjetovao da ulože žalbu na presudu jer ni jedna odluka nije jednostepena. Plašim se da će Novaka spriječiti da učestvuje i na Vimbldonom i Rolan Garosu", rekao je Fila.

Poznati advokat dodaje da su vlasti u Australiji svoj "sadizam prema Novaku pokazali zbog narednih izbora i ogromnog broja zaraženih", dodajući da bi se neka bogatija zemlja od njih sigurno drugačije, odnosno bolje, ophodila prema najboljem teniseru svijeta.

U međuvremenu je postalo poznato da Novak Đoković neće moći da učestvuje ni na Rolan Garosu ako se ne bude vakcinisao, odnosno bez toga sada ne može ni na jedan grend slem.

(MONDO/Telegraf)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC