• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirko Mikić hvali Dobojlije: Nadam se da ćemo i mi biti motivisani kao Sloga

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Još jedan sjajan duel je iza rukometaša Borca m:tel i Sloge (25:25).

 Mirko Mikić Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Rukometaši Borca m:tel i Sloge odigrali su još jedan sjajan meč.

Posljednjih godina dueli ova dva tima pravi su klasici, pa je tako bilo i večeras u "Boriku", u 17. kolu Premijer lige BiH. Publika je mogla da uživa u sjajnoj rukometnoj predstavi, a pobjednika na kraju nije bilo - 25:25 (11:11).

Možda će vas zanimati

Banjalučani i Dobojlije tako su još jednom odigrali poprilično izjednačen meč, sa čime se složio i trener "crveno-plavih" Mirko Mikić.

"Znali smo svi da protiv Sloge ne može drugačije. Jako teška utakmica protiv izuzetno motivisanog protivnika. Imali su raspoloženog golmana Milutina Bogdanovića, koji nam je zadavao najviše problema. Takođe, i njihov pivot bio je razigran, naročito u drugom poluvremenu, gdje smo pokušali sa 5-1, nije išlo, pa mi je na kraju opcija 6-0 djelovala sigurnije. Naše veoma loše šutersko izdanje, a s druge strane pametna igra protivnika", istakao je Mikić.

Nije ovaj remi previše uzdrmao nikoga u Banjaluci. Borac m:tel i dalje je neporažen u ligi i sigurno korača ka svom cilju.

"Idemo dalje svojim putem. I da je rezultat otišao na našu stranu, ali i na stranu Sloge, bili bismo spremni na sve. Očekivali smo ovakav ishod, da će doći do pada, da nije sve bajno kako se prikazuje. Ali, mi se ponašamo isto i to je najvažnije, što sam rekao i momcima. Imamo svoj smjer kojim idemo, za svaku utakmicu pripremaćemo se tako što ćemo razmišljati o sebi. Pokušaćemo popraviti ono što je danas bilo loše", dodao je Mikić.

"Teška utakmica sa Slogom, kao i uvijek. Cijeli meč igralo se gol za gol i možda je ovo i najrealniji rezultat na kraju. Sada nas čeka treći susret sa istim protivnikom, pokušaćemo da se odmorimo i taktički pripremimo, analiziramo greške i vidimo kako dalje."

LUKA KNEŽEVIĆ

Na kraju je čestitao i rivalu na osvojenom bodu, a imao je i poruku za svoje izabranike.

"Čestitao bih Slogi na sjajnom otporu. I moji igrači su se izuzetno energetski potrošili i sada nam ostaje da se pripremimo za revanš četvrtfinala Kupa BiH. Imamo gol prednosti, ali uvijek volim reći da to ni u fudbalu ne znači ništa, a kamoli rukometu. Očekujemo sličnu, neizvjesnu utakmicu, tvrde odbrane, ali nadam se da ćemo mi biti motivisani kao što se to bila Sloga u ove dvije utakmice u 'Boriku'", zaključio je Mikić.

Podsjetimo, Borac m:tel u prvom meču četvrtfinala Kupa BiH slavio je 28:27, a revanš je na programu u utorak, 9. marta od 18 časova u Velikoj Brijesnici.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC