• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Održan turnir "Banjaluka open 2022", najuspješniji karatisti iz Bileće

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Karatisti Hercegovca osvojili su prvo mjesto u generalnom plasmanu na 18. tradicionalnom Međunarodnom turniru "Banjaluka open 2022", koji je održan u Sportskoj dvorani "Borik".

 Karate Banjaluka open 2022 najbolji Hercegovac  Izvor: MONDO

Bilećani su na smotri, koja je okupila 648 takmičara iz 37 klubova i sedam zemalja (Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Austrije, BiH), osvojili 100 bodova i superiorno nadmašili drugoplasirani "Ipon" iz Kotor Varoša sa 30 i trećeplasirani "Niten" iz Gradiške sa 28 bodova.

Rezultati organizatora turnira, Karate kluba "Sinđelić", kao što je i običaj na ovakvim takmičenjima nisu ulazili u generalni plasman, ali ostaće zabilježeno da su Banjalučani imali 168 bodova.

Najbolji karatista bio je član "Regeneracije" iz Velike Kladuše Elmin Miškić, dok je najbolja takmičarka Marija Ilić (Hercegovac). Oboje su osvojili po tri zlatne medalje.

Po riječima Miroljuba Kremenovića, predsjednika Skupštine i trenera "Sinđelića", koji je bio organizator ovog takmičenja, ovo je bila dobra uvertira za takmičenja koja predstoje.

"Ovo je bila sjajna generalna proba za prvenstvo BiH za mlađe kategorije, koje će narednog vikenda biti održano u Zenici, ali i za seniorsko prvenstvo koje će se u istom terminu održati u Sarajevu", rekao je Kremenović.

On je dodao da je najbitnije da je sve prošlo u najboljem redu i da nije bilo povreda.

"Svi su iz Banjaluke otišli sa predivnim uspomenama. O tome svjedoče brojne pohvale, koje nam daju stimulans da narednih godina budemo još bolji", naglasio je trener "Sinđelića".

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC