• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobijedio Novaka, pa ispao car! "Nole, nedostajao si nam"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Alehandro Davidovič Fokina je priredio veliko iznenađenje u 2. kolu mastersa u Monte Karlu savladavši Novaka Đokovića

 Alehandro Davidovič Fokina hvali novaka đokovića Izvor: Profimedia

Novak Đoković se vratio na teren poslije mjesec i po dana pauze i nije se dobro proveo! Najbolji teniser svijeta doživio je debakl na startu takmičenja u Monte Karlu, pošto je u drugom kolu izgubio od Španca Alehandra Davidoviča Fokine.

Đoković će uprkos tome uvećati prednost na ATP listi, mada je njegova izjava zabrinula brojne navijače. Za to vrijeme, njegov rival je znao da "šmekerski" prokomentarišu najveću pobjedu u svojoj karijeri.

Možda će vas zanimati

Davidovič Fokina, koji je često trenirao sa Novakom kada je ovaj boravio u Španiji, istakao je da mu je nedostajao najbolji igrač svijeta na teniskim turnirima.

"Naravno da sam srećan zbog pobjede. Ipak, moram da kažem da mi je Nole nedostajao na turnirima. Ove godine uopšte nije igrao mnogo. Igrali smo sada u Monte Karlu, na centralnom terenu pred mnogo publike, to je bilo prelijepo, jer takve stvari obično gledate na televiziji", počeo je Španac.

On je bio nevjerovatno požrtvovan tokom čitavog meča - bacao se po šljaci na svaku lopticu, pa je i meč završio sa primjetnim ranama na koljenima.

"Volim da se bacam, radio sam to mnogo puta, ali ipak uvijek želim da se fokusiram na naredni poen. Nije me bilo briga da li krvarim, ili da li ću povrijediti kuk ili bilo šta drugo. Igrao sam protiv broja jedan. Nikad ne znate da li možete da ga dobijete u dva ili tri seta. Nije ni važno. Izgubio sam drugi set, otišao sam u toalet, resetovao se i počeo u trećem još jače", poručio je Alehandro Davidovič Fokina.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC