• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekad izlazila sa Novakom, a sad je javila najljepše vijesti: Šarapova pokazala trudnički stomak!

Autor Haris Krhalić

Marija Šarapova i Novak Đoković često su izlazili zajedno, čak imali i iste sponzore, a sada je Ruskinja saopštila da je trudna i to na 35. rođendan.

 Marija Šarapova trudna Izvor: Profimedia

Čuvena ruska teniserka Marija Šarapova (35) povukla se skoro potpuno iz javnosti u prethodnih nekoliko mjeseci, čak su je zbog toga mnogi prozivali jer je dugo ćutala i nije izražavala stav o ratu u Ukrajini, međutim imala je opravdan razlog za to i tek sada ga je podijelila sa svojim navijačima.

Šarapova je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju sa plaže na kojoj se vidi da je trudna, i to u poodmakloj fazi trudnoće, a čestitke pristižu sa svih strana.

Njenu objavu je u prvih šest sati "lajkovalo" više od 150 hiljada ljudi, a zanimljivo je da je Šarapova lijepe vijesti saopštila na 35. rođendan uz poruku da je "njena specijalnost uvijek bila da može da pojede torte za dvije osobe".

Nema sumnje da će vijesti obradovati i Novaka Đokovića koji je odličan prijatelj Marije Šarapove. Njih dvoje su se najviše družili na početku Novakove karijere, čak smo često mogli da ih vidimo i u noćnom provodu, a uvijek su jedno o drugom govorili u superlativima, pa i kada su drugi željeli da ih posvađaju.

''Nevjerovatna karijera. Nevjerovatan vođa. Nevjerovatna osoba. Hvala ti za sve što si uradila za tenis. Jedva čekam da vidim nastavak tvoje karijere van terena'', Napisao je Đoković nakon što se lijepa Maša povukla iz tenisa.

Šarapova se inače iz tenisa povuka 2020. godine, prije svega zbog povreda, ali i zbog želje da se posveti privatnom životu. Osvojila je pet grend slem titula, bila prva teniserka svijeta, jedna od najboljih u svojoj generaciji, međutim kako je vrijeme proticalo i nju je prolazila želja za "bijelim sportom".

Skrasila se sa suprugom vjerenikom Aleksanderom Gilkesom, inače engleskim milionerom, a prethodno je bila u ozbiljnim vezama sa Sašom Vujačićem i Grigorom Dimitrovim.

Gilkes inače potiče iz bogate porodice, otac mu je čuveni zubar, a majka je dobro poznata i uticajna profesorka na Oksfordu. Studirao je na prestižnom fakultetu i druži se sa britanskim džet-setom. Između ostalog, dobar je prijatelj sa prinčevima Vilijamom i Harijem. Zanimljivo je i da je Aleksander - veliki rusofil. Priča odlično ruski jezik i zaljubljenik je u rusku literaturu, ali najviše u svoju Mariju.

U javnosti je postalo poznato da je Aleksander na vjerenički prsten potrošio više od 400.000 evra, ali je i dalje velika misterija gdje su se upoznali pošto to nikada nisu otkrili.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC