• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pad koncentracije nas koštao, bod je najrealniji": Luka Knežević nakon remija Borca m:tel u Gornjem Vakufu/Uskoplju

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srednji bek Borca m:tel Luka Knežević odigrao je odličnu utakmicu u Gornjem Vakufu/Uskoplju i sa osam golova uz Vladu Draganića, koji je takođe bio strijelac osam pogodaka, bio najefikasniji rukometaš banjalučana u duelu sa Slogom.

 Luka Knežević izjava nakon remija RK Sloga GV/U i RK Borac 30:30 Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Banjalučki rukometaši su nastavili seriju bez poraza, koja traje godinu dana!

Iako su crveno-plavi imali gotovo sve u svojim rukama, u finišu su posustali i dozovolili borbenom rivalu čak i da stigne do pobjede, ali je na kraju utakmica završena neriješenim rezultatom 30:30 (16:16).

"Prvo poluvrijeme je prošlo u izjednačenoj igri, imali smo u par navrata šansu da odemo na 'plus tri', ali nekim ishitrenim potezima u napadu nismo uspijevali da dođemo do toga što je iskoristila ekipa Sloge i na odmor smo otišli sa neriješenim rezultatom. U nastavak meča smo ušli dosta smireno i držali smo utakmicu u svojim rukama sa stalnom prednošću od dva, tri gola, međutim kad smo trebali utakmicu privesti kraju u posljednjih 10 minuta, desio se neki pad koncentracije,imali smo par gresaka i na kraju je neriješen rezultat ispao najrealniji", rekao je Luka Knežević za MONDO.

Ipak, izabranici Mirka Mikića su sačuvali velikih sedam bodova prednosti ispred drugoplasirane Slobode iz Tuzle, što je navijačima Banjalučana najvažnije u trci za šampionskom titulom.

"Ekipa Sloge je sinoć izgledala dosta dobro na terenu uz podršku svoje publike, tako da nemamo za čim žaliti, i dalje smo neporažena ekipa u Premijer ligi BiH. Ostavljamo iza sebe ovu utakmicu i spremamo se za narednu koja nam dolazi odmah sad za vikend u našem 'Boriku' protiv Vogošće", dodao je bek Banjalučana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC