• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometni savez Republike Srpske bogatiji za 200.000 KM: Na prijedlog Milorada Dodika, Vlada RS uplatila sredstva!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević potvrdio u saopštenju da je na račun Saveza "leglo" 200.000 konvertibilnih maraka od Vlade RS.

 Umičević, dodik Izvor: MONDO

Saopštenje RS RS prenosimo u cjelosti.

"Na prijedlog srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Vlada Republike Srpske uplatila je 200.000 maraka Rukometnom savezu Republike Srpske.

Na ovim dobijenim sredstvima želim da se u svoje ime, kao i mojih saradnika i naših klubova, zahvalim prije svega gospodinu Miloradu Dodiku, predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović, premijeru Radovanu Viškoviću, ministrici finansija Zori Vidović, ministrici porodice, omladine i sporta Sonji Davidović njenom zamjeniku Mariu Đuranu koji su prepoznali naš rad.

Ovaj novac biće domaćinski iskorišten kao što smo to činili i u ove četiri godine od kada se nalazim na funkciji predsjednika Rukometnog saveza Republike Srpske. Jedan dio novca biće iskorišten za obilježavanje značajnog jubileja - 30. godina od osnivanja Rukometnog saveza Republike Srpske, a takođe i za organizaciju završnice Kupa Srpske kako za rukometaše isto tako i za rukometašice, a nećemo zaboraviti ni naše klubove.

Očigledno da je rukomet ponovo u modi, a najbolja potvrda je i naša Omladinska liga za koju imam samo riječi hvale. S toga hoću da pohvalim rad komisije koja vodi brigu o takmičenju najmlađih na čelu sa predsjednikom Obrenkom Miljkovićem. U toku su završni turniri na nivou Republike Srpske i želim pohvaliti organizacije koje su dosad odigrane u Derventi i Kozarskoj Dubici. Vjerujem da će i ostali turniri biti organizovani na najvišem nivou, a već prvo se održava predstojećeg vikenda u Banjaluci.

Ovom prilikom želio bih da čestitam Rukometnom klubu Borac m:tel na više nego odličnoj organizaciji „Bema rukometne lige“ učenika osnovnih škola Banjaluke. Pohvale idu i za isto takmičenje koje se održava u Trebinju, a od jeseni ova liga će zaživjeti u Bijeljini.

Na kraju koristim priliku da svim pravoslavnim vjernicima čestitam predstojeći veliki hrišćanski praznik uz poruku: 'Hristos Vaskrse'", navedeno je u saopštenju koje je potpisao predsjednik RS RS Umičević.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC