• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvo da čestitam Uskrs, pa ću da pričam o meču! Divan gest Novaka Đokovića: Ovdje mi je najljepše na svijetu!

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković je čestitao uskršnje praznike svim vjernicima nakon prolaska u finale Serbia opena.

 Đoković izjava nakon plasmana u finale Serbia Opena Izvor: RTS / Printscreen

Novak Đoković plasirao se u finale Serbia opena, prvi put poslije 11 godina, a protivnik u borbi za trofej biće mu Andrej Rubljov ili Fabio Fonjini. Biće to lijepa prilika za Đokovića da pokaže da je na putu povratka u pravu formu nakon manjka mečeva, ali evidentno je da ima još mnogo toga da popravi.

I sam je u analizi meča poslije pobjede nad Karenom Hačanovim poručio da je nevjerovatno koliko puta je gubio prvi set, treći put na Serbia openu se vraćao nakon 0:1, a nada se da će to moći da popravi u finalu.

"Što se tiče meča, izgleda da je rutina da izađem i izgubim prvi set. Imam već pet-šest vezanih mečeva, nešto ću morati da promijenim za meč sutra, da krenemo bolje, ali ne bih se žalio da izgubim prvi set i da dobijem meč", nasmijao se Đoković i potom se osvrnuo na svog protivnika iz Rusije.

"Čestitke i Karenu na borbi, imao je izvanredan turnir, želim mu sve najbolje. Odigrao sam najbolji tenis ove nedjelje u drugom i trećem setu, a to me raduje pred finale".

Novak je poručio da je "sve bliži formi koju želi", ali da je na šljaci najteže doći do toga. Poručuje da je to podloga koja iziskuje najviše mečeva, ali da je za njega izazov vratiti se u formu.

Jedna od stvari koje su mu pomogle je i publika u Beogradu kojoj je čestitao Uskrs, a potom se i zahvalio na podršci.

"Srećan vam praznik. Želim vam sve najbolje, prije svega zdravlja, u posljednje vrijeme na to najviše mislimo i trebalo bi više da mislimo. Ljubavi, sloge...Izazov je vratiti se u formu, doći do maksimuma, na krilima podrške publike sam uspio da preokrenem i hvala vam najviše. Volim vas puno, divni ste, najbolja publika na svijetu. Ovdje mi je najljepše igrati na svijetu", zaključio je Novak Đoković u razgovoru sa terena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC