• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mnogi su zbog ovoga mislili da Novak ide u penziju: Đoković se oglasio poslije priča o kraju karijere, evo šta je rekao!

Autor Milutin Vujičić

Zbog scena u Beogradu mnogi su pomislili da Novak Đoković razmišlja o penziji. Evo šta je istina.

 Novak-Djokovic-ne-ide-u-penziju Izvor: MN PRESS

Novak Đoković je nakon poraza u finalu "Serbia opena" protiv Andreja Rubljova održao vrlo interesantnu ceremoniju u znak zahvalnosti ljudima sa kojima je sarađivao duže od decenije.

Đoković se zahvalio bivšem treneru Marijanu Vajdi, kondicionom treneru Gebhardu Griču i fizioterapeutu Miljanu Amanoviću sa kojima više ne sarađuje, ali je želio da im uz poseban poklon, koji je pripao i Nikoli Piliću, oda počast za sve ono što su uradili za njegovu karijeru i pomogli mu da dođe do vrha.

Mnogi su to protumatičili i kao oproštajnu ceremoniju Novaka Đokovića, kojom možda najavljuje i svoju penziju, ali je u razgovoru za "Sport Klub" demantovao da je to bila ideja.

"Ne, zaista nije tako!", rekao je iznenađeni Novak Đoković.

"Nisam imao priliku, kao što sam već govorio u Beogradu, da obilježim saradnju sa originalnim 'musketarima' - Miljanom, Marijanom i Džidžijem... Prosto, htio sam da iskoristim priliku jer sam učestvovao na Serbia openu u Beogradu, da ih pozovem i iznenadili su se, nisu znali što sam ih pozvao. Tu je bio naravno i Niki Pilić, moj teniski otac, bilo je sve jako emotivno za nas. Htio sam da se odužim i mnogo im dugujem i više od toga što sam uradio u Beogradu".

Novak Đoković će im biti vječno zahvalan zbog toga, ali poručuje da to veze nema sa penzijom.

"Toliko su energije posvetili meni kao ličnosti, teniseru, oni su ljudi koji su bili bliski. Proveo sam sa njima više vremena nego sa familijom, drago mi je da su bili. Nema to veze sa mojom penzijom, nastavljamo dalje".

Podsjetimo, Novak Đoković ove nedjelje učestvuje na mastersu u Madridu i u utorak ga čeka prvi duel na "španskoj šljaci". Pred njim je vrlo komplikovan žrijeb jer bi u četvrtfinalu mogao na Rafaela Nadala ili Karlosa Alkaraza, ali treba uzeti u obzir da mu i ovaj turnir služi kao priprema za Rolan Garos.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC