• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beker iz zatvora prenosi teniske mečeve!? Sprema se spektakl već za Rolan Garos - počeli su pregovori sa advokatima

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Boris Beker je osuđen na zatvorsku kaznu, nalazi se u ozloglašenom britanskom zatvoru, ali bi mogao da prenosi mečeve već iz Pariza...

 Boris Beker iz zatvora prenosi mečeve sa Rolan Garosa Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Boris Beker je u zatvoru. Osuđen je na dvije i po godine "iza rešetaka" zbog toga što je objavio bankrot, dok je sakrivao svoja sredstva u vrijednosti od dva i po miliona dolara i za to vrijeme nije plaćao porez. Pao je u nesvijest kada je čuo za kaznu, a smješten je u ozloglašeni britanski zatvor.

Zatvorsku kaznu provešće u zatvoru "Vandsvort" koji je poznat kao jedan od najgorih u ovoj državi i tamo se navodno nalazi preko 1300 robijaša. Dok se čeka njegov premještaj, stvari bi mogli da se promijene, jer bi Beker mogao da radi prenos teniskih mečeva uskoro!

Možda će vas zanimati

Boris radi kao stručni konsultant za "Eurosport", a čelnici ove TV kuće odlučili su da ne raskinu ugovor sa njim, već će pokušati da mu naprave studio u zatvoru iz kog bi prenosio mečeve već sa Rolan Garosa! Tu informaciju prenio je njemački "Blik".

"Da li je Bekerova karijera stručnog konsultanta za tenis gotova? Ne! 'Eurosport' planira da ga zadrži i već su počeli pregovore sa njegovim advokatima da vide postoji li mogućnost da radi prenose i analize iz zatvora. Biće ludo ako se to zaista dogodi", piše u tekstu.

Rolan Gaors počinje 22. maja i zaista bi bio pravi šok za sve ukoliko bi Beker prenosio i analizirao dešavanja sa Otvorenog prvenstva Francuske.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC