• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kličko, Srbi su te spasili od albanske mafije! Ukrajinac pričao o Kosovu, čuveni srpski bokser mu odgovorio!

Autor Nikola Lalović

Vitalij Kličko je sa albanskim novinarima pričao o ratu u Ukrajini, ali i o sukobu na Kosovu i Metohiji, a sada je dobio odgovor iz Srbije.

 borovčanin napao klička  Izvor: MN Press/Twitter/screenshot/SkySportsNews

Nakon što je Vitalij Kličko u Davosu pričao o tome kako su "Albanci bili okupirani od Srbije", sada je stigla reakcija na te izjave. Oglasio se nekadašnji evropski šampion Nenad Borovčanin.

Sada na funkciji državnog sekretara za omladinu i sport, on vrlo dobro poznaje braću Kličko jer je tokom karijere pred osvajanje titule šampiona Evrope 2011. godine trenirao upravo sa njima. 

Možda će vas zanimati

"Kličko treba da zna da je Kosovo i Metohija za nas Srbe više od teritorije i kolijevka srpstva, dok izgleda ne poznaje ni istoriju sopstvenog naroda. Kličko treba da zna i to da je Srbija jedina zemlja na svijetu gdje svako može prošetati i sa ukrajinskom i sa ruskom zastavom, i da svaki građanin Srbije doživi i jedne i druge kao braću, čiji sukob podjednako izaziva tugu u srcima svih nas u Srbiji", počeo je Borovčanin.

Naglasio je da Srbija ima jasan stav po pitanju sukoba u Ukrajini i da se nada miru. 

"Kličko treba da zna da srpski narod najbolje zna cijenu mira i cijenu rata, kao i da Srbija na čelu sa našim predsjednikom Vučićem ima jasan stav po pitanju sukoba u Ukrajini, kao i da naša zemlja najiskrenije želi i sve čini da nastane mir, kao i da se patnje ljudi ublaže", dodao je on.

A potom je ispričao do sada nepozantu priču o tome kako su Srbi pomogli nekadašnjem svetskom šampionu.

"Kličko naposljetku treba da se podsjeti koliko su mu Srbi pomogli u Hamburgu kada ga je ista ta albanska mafija napala, a Srbi ga spasavali. Kličko treba da zna da srpski narod nikada nije poražen, jer se naša vojska sa Kosova i Metohije povukla na tenkovima zbog vjere da će nastupiti mir i da nas neće prevariti sa raznim rezolucijama, a nakon toga napasti naš goloruki narod, paliti srpske crkve i manastire. Kličko treba da zna da je Srbija zemlja slobodnih i ponosnih ljudi, sa jasnim dobronamjernim i miroljubivim stavovima, bila kroz istoriju, ostala sada i biće u budućnosti", zaključio je Borovčanin.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC