• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal je favorit, pa i kad bude u penziji! Rafin trener prvo kukao, pa sad prijeti Novaku: Potpisujem pobjedu!

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković je upravo dobio dodatnu motivaciju pred meč sa Rafaelom Nadalom.

 Karlos Moja o meču Nadala i Đokovića Izvor: Profimedia

Čitav svijet će večeras od 20.45 gledati novi istorijski meč Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Biće to najjače četvrtfinale koje je Rolan Garos vidio do sada, ali već iz tabora "Bika sa Majorke" provjerava nezadovoljstvo zbog kasnog termina koje su organizatori odredili.

Nadalov trener Karlos Moja već je "zakukao" što se igra u noćnom terminu, što nikako ne odgovara Nadalu, pošto se vjeruje da će Đokoviću na ruku ići uslovi kada loptica sporije odskače jer je teža.

Nije bilo dovoljno Moji da se samo jednom požali na odluku organizatora, nego je u ponoćnom izdanju uvažavanje španske radio-stanice "Cope" nastavio da kritikuje Rolan Garos, smatrajući da je Nadal kao osvajač 13 grend slem trofeja na ovom turniru zaslužio bolji tretman.

"Uslovi su teži uveče i to odgovara onome ko udara lopticu ravnije. Zbog toga će mu biti teže sa Novakom. Istorijski gledano, turnir se igrao preko dana, pamtite mečeve po jakom suncu... Tražili smo to i nismo dobili", rekao je Moja.

Ko je onda favorit?

"Ovo je meč koji vas motiviše. Rafa na šljaci će uvijek biti favorit, čak i kad ode u penziji. Suočava se sa velikim igračem, imaju najviše duela u istoriji sporta... Vjerujem mu, uvijek da nešto 'ekstra' u takvim mečevima. Uspio je da prebrodi to što je odigrao malo mečeva u posljednje vrijeme, srećni smo jer je Rafa fizički dobro i mislim da nas čeka lijepa bitka. Ne bih potpisao meč u pet setova, potpisujem pobjedu...", dodao je trener španskog asa.

Karlos Moja poručuje da su Novak, Nadal i Alkaraz odigrali maestralan turnir do sada i da je šteta što su u istoj polovini žrijeba, a osvrnuo se i na komentar "kralja šljake" koji je rekao da bi ovo mogao da mu bude posljednji meč na Rolan Garosu.

"Svaki meč može da bude posljednji. Rafina posljednja dva meča nisu bila laka i malo je razočaran. Ne očekujemo da mu naredni meč sa Novakom bude posljednji, nadamo se da će se vratiti i dogodine, uticala je ova situacija u posljednja dva-tri mjeseca na njega...", zaključio je Moja.

Anketa

Ko će pobediti u četvrtfinalu Rolan Garosa?

  • Rafael Nadal

    11.43% (8)

  • Novak Đoković

    88.57% (62)

Ko će pobediti u četvrtfinalu Rolan Garosa?

Rezultati

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC