• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija ima tim u finalu Lige šampiona: Grk donio pobjedu 5 sekundi prije kraja drame u Beogradu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Spektakl i još jedna velika pobjeda ekipe Igora Milanovića!

 VK-Novi-Beograd-u-finalu-Lige-sampiona Izvor: MN PRESS

Fantastičan meč u polufinalu Lige šampiona odigrali su vaterpolisti Novog Beograda i Breše, a poslije velike borbe i nezapamćene drame u samom finišu Novobeograđani su uspjeli da se plasiraju u finale, gdje će u subotu igrati protiv najvećeg tima na svijetu - Pro Reka. 

Ekipa trenera Igora Milanovića slavila je sa 14:13, golom grčkog reprezentativca Angelosa Vlahopulosa pet sekundi prije kraja utakmice. Prvotimac Novog Beograda Miroslav Perković govorio je poslije meča o utakmici punoj adrenalina i teških duela: "Mislim da smo bili agresivniji i da smo više zaslužili ovu pobjedu", rekao je na konferenciji za medije poslije meča Perković i potom dodao:

"I ranije sam govorio da smo kadri da idemo na sva najsjajnija odličja na turnirima koje igramo ove godine i zato nećemo da se zadovoljavamo srebrom. Prestajemo da mislimo o ovoj utakmici, jer ne smijemo mnogo da se radujemo i budemo euforični. Već sutra nas čeka veliko finale. Probaćemo da se odmorimo, da se što bolje pripremimo za taj duel i nadam se da ćemo ovdje u Beogradu osvojiti trofej", konstatovao je Perković.

Pored Vlahopulosa, strelci su bili još Mandić 3, Jakšić , Drašović, Vučinić, Pijetlović, Martinović i Perković po 1.

O mastralnoj partiji Vlahopulosa koji je postigao čak pet golova iz isto toliko pokušaja Perković je rekao:

"Svaka mu čast, presudio je na kraju. Ali, čestitke zaslužuju svi, jer je njegov odličan učinak bio proizvod ukupne igre svih nas. Ja sam srećan da bilo ko presudi, samo da mi pobjeđujemo".

Viktor Rašović je naglasio da je za konačan ishod meča bilo presudno veliko srce i volja cijele ekipe Novog Beograda: "Vrhunska utakmica. Postignuto je mnogo golova u duelu dva izvanredna tima. Predstoji nam finale, a u tim utakmicama za trofej, taktčke varijante ne igraju značajnu ulogu, već samo hladna glava i srce u junaka".

I Viktor Rašović je u superlativima govorio o Vlahopulosu.

"Riječ je o sjajnom igraču i mnogo dobrom momku. On je bio taj koji je okrenuo utakmicu u našu korist. Ušli smo u finale, i sve ovo što se desilo se zaboravlja. Svom snagom idemo u finale pa neka bolji pobijedi", zaključio je Rašović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC