• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijela Evropa je drhtala od Novog Beograda! Titula Lige šampiona izmakla na penale

Autor Haris Krhalić

"Brzo se pokazalo dolaskom Igora Milanovića da smo se podigli i da je cijela vaterpolo Evropa drhtala od Novog Beograda", poruka je iz najboljeg srpskog tima

 Izjave Novi Beograd nakon poraza u finalu Lige šampiona Izvor: MN PRESS

Poraz u finalu Lige šampiona teško je pao vaterpolistima i članovima stručnog štaba Novog Beograda. Pro Reko je ove subote slavio poslije boljeg izvođenja petaraca sa 17:16 i tako stigao do svoje 10. titule šampiona Evrope.

"Ponosni smo na ekipu. Možda nije pošteno reći da smo večeras bili bolji, ali ova srebrna medalja je trebalo da sija zlatnim sjajem. Zbog toga nam je mnogo teško i zato su osjećanja sada pomiješana", izjavio je pomoćni trener Aleksandar Bakić, a prenio klub.

Bakić je istakao i "sjajnu organizaciju kluba", koja od "prvog dana prati" klub. "U decembru smo izgubili Kup i mnogi su pomislili da nećemo ništa uraditi. Ali, brzo se pokazalo dolaskom Igora Milanovića da smo se podigli i da je cijela vaterpolo Evropa drhtala od Novog Beograda. To je ono na šta smo ponosni", dodao je on.

Bakić se zahvalio i Aleksandru Šapiću "koji je sve ovo omogućio". "Znam da mu je sada jako teško. Bio je sa nama u svlačionici poslije meča. Obratio nam se riječima velike podrške i da nije njega ne bi bilo ni ovog kluba", dodao je Bakić.

Vaterpolista Novog Beograda Vasilije Martinović izjavio je da je ostao "gorak ukus" poslije poraza u finalu. "U sve tri utakmice na završnom turniru dali smo svoj maksimum. Nismo zadovoljni drugim mjestom. Ali, sljedeća takmičarska godina je uskoro tu. Hvala mom timu i stručnom štabu na lijepoj sezoni", rekao je Martinović.

Martinović je prokomentarisao i ambijent na tribinama bazena "11. april", koje su bile ispunjene do posljednjeg mjesta. "Pune tribine su davale dodatni motiv i snagu da igramo dobro i da se borimo. Hvala svima koji su došli. Nadam se da smo velikom borbenošću zaslužili njihovo povjerenje i da će nastaviti da nas podržavaju i sljedeće sezone", izjavio je Martinović, prenosi Beta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC