• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sto puta ću reći - Izbacite Ruse! Ukrajinka digla glas pred Vimbldon: Tata mi je u Kijevu, ne znamo šta je sa njim!

Autor Haris Krhalić

Mlada ukrajinska teniserka Marta Kostjiuk ponovo je digla glas i podržala odluku Vimbldona.

 Marta Kostjuk o Rusima na Vimbldonu Izvor: Profimedia

Marta Kostjuk ne prestaje da se oglašava povodom izbacivanja ruskih i bjeloruskih tenisera sa Vimbldona. Ona je ranije govorila kako bi željela da se sportisti iz tih zemalja izbace sa svih takmičenja, a jednom je čak i bez objašnjenja napustila dubl meč koji je igrala protiv dvije Ruskinje. 

Sada se oglasila povodom odliuke da ruski i bjeloruski takmičari ne budu na Vimbldonu i još jednom podržala takav stav turnira. 

"Svi ukrajinski teniseri stoje uz Vimbldon i njihovu odluku, a mislim da ukrajinski sportisti tu nisu sami. Mislim da mnogo sportista podržava ovu odluku. Vidimo koliko svi jedva čekaju da igraju, samo nekoliko njih se povuklo zbog povreda. Svi igraju i zbog toga mi je toplo oko srca", naglasila je Kostjuk.

Ovako izgleda Marta Kostjuk:

Trenutno 79. teniserka na VTA listi ističe da Vimbldon ne bi promijenio svoju odluku čak ni da su svi teniseri zaprijetili nedolaskom! 

"Drago mi je što igrači nisu okrenuli leđa Vimbldonu, a moglo je drugačije da ispadne. Teniseri su mogli da bojkotuju Vimbldon, ali turnir svakako ne bi dozvolio Rusima i Bjelorusima da igraju. Da se to desilo nastao bi pravi haos i sto puta ću reći da stojim uz Vimbldon", naglasila je ukrajinska teniserka.

Na kraju je otkrila da je njen otac i dalje u Ukrajini. 

"Moj tata je u Kijevu, a ostatak porodice je van zemlje. Nikada nije bezbjedno jer sirene uvijek rade i nikad ne znate šta će se desiti", zaključila je ona. 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

СА

А ти да играш турнире и путујеш по бијелом свијету док твој народ гине. Солидариши се ти са својима, а пусти русе крају и мани се те приче како сте ви јадни и невини, знамо сви ко сте и шта сте и шта покушавате...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC