• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadala čeka "pakao" na Vimbldonu – gore nije moglo!

Autor Dragan Šutvić

Beretini, Cicipas, Čilić, svi oni su na putu Rafaela Nadala ka novoj tituli, a već u drugom kolu ga čeka težak posao.

 žrijeb za rafaela nadala za vimbldon  Izvor: Profimedia

Rafael Nadal nikako neće biti srećan žrijebom za Vimbldon jer je njegova polovina puna "mina" i djeluje da će Novak Đoković imati lakši posao, barem na papiru. 

Španac će igrati sa Fransiskom Serundolom na startu Vimbldona, ali to je jedina dobra vijest za njega! Argentinac je dobar na šljaci i trava mu ne leži, tako da je jako težak posao pred Serundolom kome su realno male šanse da na bilo koji način iznenadi Rafu.

Možda će vas zanimati

Ipak već u drugom kolu Nadal može da igra Semom Kverijem koji mu je potencijalni rival u drugom kolu. Američki veteran jeste ispod 100. mjesta na ATP listi, ali je sjajan server i znao je jako dobro da odigra na Vimbldonu i da dogura daleko, pa je tako 2017. godine igrao polufinale.

U trećem kolu Nadal može da zaigra sa Lorencom Sonegom, a veliki problem za Nadala mogao bi da se desi i u četvrtom kolu gdje ga čeka Marin Čilić! Vidjeli smo na Rolan Garosu koliko je nezgodan i da je u sjajnoj formi.

Za četvrtfinale mogući protivnik Nadala su je svega Feliks Ože-Aljasim koga trenira Toni Nadal, a u polufinalu su mogući rivali Mateo Beretini ili Stefanos Cicipas. Beretini je imao prilično sreće sa žrijebom jer je uglavnom dobio igrače koji su dobri na šljaci, a nedavno je odbranio titulu osvojenu na Kvinsu. Prošle sezone je takođe Italijan u London došao sa titulom iz Kvinsa i tada je stigao do finala.

Naravno, nisu samo ovo nezgodni teniseri u Nadalovom dijelu žreba. Tu se nalaze i Botik Van de Zandshulp, Holger Rune, Tejlor Fric, Džek Sok, Denis Šapovalov, Den Evans, ali i Filip Krajinović. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC