• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva prozivka! Za Švajcarca je Novak najveći, a ne Federer! Ffotka na Instagramu je otkrila šta stvarno misli!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Za Stena Vavrinku je, kako stvari stoje, najbolji igrač svih vremena Novak Đoković, a ne Rodžer Federer, njegov sunarodnik i čovjek s kojim je osvojio zlatnu medalju u muškom dublu na Olimpijskim igrama 2008. godine.

 Novak-Djokovic-najveci-svih-vremena-kaze-Vavrinka Izvor: Profimedia

Novak Đoković je osvojio Vimbldon i to po sedmi put u karijeri. Prestigao je Rodžera Federera na vječnoj listi grend slem šampiona, a svi su primijetili da mu Švajcarac nije ni čestitao na tom uspjehu. Novak je poslije pobjede zaplakao, a potom sjeo oči u oči sa Martinom Navratilovom, legendarnom teniserkom koja ga je žestoko prozivala prošlog januara.

I dok se Đokoviću sprema doček u Beogradu, ima i onih koji su za razliku od Federera čestitali Srbinu - Sten Vavrinka ga je čak suptilno i proglasio za najboljeg tenisera svih vremena!

Novak po sedmi put podigao pehar koji na vrhu imao neobičan simbol za koji mnogi nisu znali šta predstavlja, a Vavrinka je na svom Instagram profilu riješio da čestita srpskom teniseru.

On je na storiju okačio objavu Đokovića nakon osvajanja Vimbldona i napisao "mon pote", odnosno "moj prijatelju" na francuskom. Ali nije to privuklo pažnju, već emotikoni koji su se nalazili ispod.

Pored ikonice pehara, stajala je i jedna koza, što je posljednjih godina postalo sinonim za "najbolji igrač svih vremena". Koza, odnosno "goat" na engleskom, piše se isto kao i akronim GOAT (greatest of all time) - prevedeno kao "najbolji svih vremena" sa engleskog jezika.

Tako je Vavrinka privukao mnogo pažnje suptilno označivši Novaka kao nekog ko je u njegovim očima najveći ikada, a ne, recimo, Rodžera Federera, svog zemljaka iz Švajcarske. Ne znamo šta će reći Rodžer, ali nama se ova poruka dopala:

Izvor: Instagram/stanwawrinka85/Printscreen

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC