• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak na spisku učesnika za Masters! Osvojio Vimbldon pa otišao na odmor - i u Kanadi postoji veliki problem!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pored Đokovića, na listi se nalazi i Rafael Nadal, ali sva je prilika da osvajači ukupno 43 grend slema neće nastupiti u Montrealu.

 Novak-Djokovic-na-spisku-ucesnika-masters-Kanada Izvor: Profimedia

Osvojio je Novak Đoković još jedan Vimbldon, četvrti u nizu, za svoj 21. grend slem u karijeri. Primio je čuveni zlatni pehar od Kejt Midlton, imao priliku da upozna princa Džordža koji je navijao za njega, ali i da doživi još jedan doček u Beogradu na čuvenom balkonu.

Ali poslije svega toga, već za manje od mjesec dana nastavlja se sezona. I Novak Đoković se trenutno nalazi na listi učesnika za masters u Montrealu!

I dok Rodžer Federer priča da mu tenis nije potreban, na spisku učesnika na turniru u Kanadi se nalazi i Đoković i Rafael Nadal. Ipak, velike su šanse da Montreal neće vidjeti ni jednog ni drugog!

Masters u Montrealu startuje 7. avgusta, a preliminarna lista za prvi turnir sjevernoameričke turneje biće vjerovatno drastično drugačije od one konačne. Jer za Novaka Đokovića prema sadašnjem stanju stvari i dalje nije dozvoljen ulazak u Kanadu.

Već odavno je poznato da Đoković ne može na US open ako se pravila u Sjedinjenim Državama ne promijene. A ista pravila su i u Kanadi i teško da će se mijenjati u naredne tri nedjelje. Strani državljani koji nisu vakcinisani jednostavno ne mogu da uđu u te zemlje.

Sa Nadalom je situacija drugačija. On je na Vimbldonu predajom završio učešće pred polufinale zbog rupture mišića trbušnog zida od sedam milimetara. Preporučeno mu je mirovanje, mada je bio fotografisan kako vozi skuter na vodi tokom odmora u Španiji.

Ipak, realnije je da ni Španac neće rizikovati i da će nešto kasnije započeti pripreme za US open, na kojem će ciljati još jednu grend slem titulu. Pa još i ako Đoković ne bude u Njujorku...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC