• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok intervju! "Šumaherova porodica laže o svemu već 9 godina": Progovorio bliski prijatelj - Pokušali su da me sklone!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Šta je prava istina o stanju Mihaela Šumahera? Niko ne zna sem njegove porodice, a bivši agent i prijatelj vozača Formule 1 optužuje da sve obmanjuju.

 Porodica krije stanje Mihaela Šumahera Izvor: Profimedia

Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher prije skoro devet godina doživio je jezivu nesreću na skijanju u Alpima nakon koje ga niko više nije čuo ni vidio, osim uskog kruga prijatelja. Porodica ga uspješno krije i zapravo se ni u gradu u kome Šumaher živi ništa ne zna o njemu, što podiže misteriju na viši nivo...

Navodno, Šumaher je u vrlo lošem stanju i ne može da govori, ali su pronašli način kako da komuniciraju sa njim. Naravno, sve to su informacije koje plasira porodica, a ima onih koji im ne vjeruju ni jednu riječ.

Možda će vas zanimati

Među njima je Šumaherov bivši agent Vili Veber koji je optužio njegovu porodicu da laže o njegovom trenutnom stanju nakon jezive nesreće. Smatra da su od javnosti sakrili mnoge stvari nakon Šumaherove povrede mozga (bio u indukovanoj komi šest mjeseci), a boli ga i što nije vidio svog nekadašnjeg klijenta.

Veber je još osamdesetih godina počeo da sarađuje sa Šumaherom potpisavši ga za svoj tim u Formuli 3, nakon čega je počeo strmoglavi uspon njemačkog vozača, osvajača čak sedam šampionskih titula.

"To je teško za mene... Pokušao sam stotinu puta da kontaktiram sa njegovom suprugom Korinom i nije se javila. Zvao sam čak i njegovog prijatelja Žana Toda i pitao ga da li mogu da odem u bolnicu i rekao mi je da čekam jer je rano. Sljedećeg dana kad sam nazvao, niko se nije javljao i još sam ljut zbog toga", ispričao je Veber za "Gazetu delo Sport" kako su izgledali prvi trenuci poslije Šumaherove nesreće krajem 2013. godine.

"Pokušali su da me sklone iz toga govoreći da je rano, a sada je kasno. Prošlo je devet godina, možda bi trebalo da kažu šta je istina", dodao je čuveni Nijemac koji je takođe ostavio trag u moto-sportu.

Izvor: Profimedia

Veber ističe da je savršeno razumio delikatan trenutak i da je htio da sačuva privatnost, ali...

"Od tada samo slušam njihove laži. Poslije skoro deset godina od ove strašne nesreće gotovo da nema zvaničnih izjava o njegovom stanju, dok povremeno njegovi bliski prijatelji objave po neku informaciju. Godinama poslije nesreće govorio sam sebi da ne mogu da promijenim stvari, a bio mi je kao sin. I danas me boli kada to pričam", ispričao je Veber.

Poznata neurološkija Erik Riderer je prošle godine opisala Šumaherovo stanje kao "vegetativno", odnosno istakla je da je budan i da ne može da odgovori: "Diše, srce mu kuca, ali... Da li postoji šansa da bude u istom stanju kao prije nesreće? Mislim da nema šanse da se to desi."

Nedavno je objavljen i dokumentarni film o Mihaelu Šumaheru, ali u njemu nismo saznali gotovo nijednu novu informaciju, samo smo čuli kako se trenutno osjećaju Korina Šumaher i Mik Šumaher, aktuelni vozač Formule 1.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC