• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriven plan Šumaherove žene: Sklanja Mihaela usred optužbi! Potrošiće 30 miliona evra i promijeniti život porodici

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Porodica legendarnog Mihaela Šumahera prethodnih nedjelja ponovo je u centru pažnje, a supruga Korina ima ideju kako da "pobjegnu" od očiju javnosti.

 Porodica Šumaher seli se na Majorku Izvor: Profimedia

Dok sin legendarnog Mihaela Šumahera posljednjih dana mora da brine da li će imati ugovor za narednu sezonu u Formuli 1, svjetska javnost mnogo više pažnje posvećuje ocu, nekada velikom šampionu. Posljednjih nekoliko nedjelja porodica Šumaher je ponovo u centru pažnje, a sve je krenulo od izjava koje su davale komšije porodice Šumaher i njegov nekadašnji agent Vili Veber.

Cijelom situacijom najviše je pogođena supruga Korina koja je prvo zaplakala pred kamerama, a zatim objasnila kako joj Mihael nedostaje svakoga dana. Ona je sticajem okolnosti morala da postane glava porodice, a njemački mediji tvrde da su otkrili njen naredni potez.

Možda će vas zanimati

Po njihovom pisanju, Korina Šumaher planira da preseli čitavu porodicu na Majorku!

Na početku tog velikog plana je kupovina vile čija je vrijednost preko 30 miliona evra, a zatim i selidba na ovo ostrvo u Sredozemnom moru. Pored Korine i Mihaela, vila bi trebalo da bude dom i za njihovu djecu - vozača Formule 1 Mika i ćerku Đinu-Mariju koja se bavi konjičkim sportovima.

Upravo bi zbog toga novi dom porodice Šumaher mogao da ima ogroman ranč, na kojem bi bilo mjesta za konje. Svojevremeno se i Korina profesionalno bavila konjičkim sportom, pa ne čudi što bi porodica Šumaher željela da u svom parčetu raja ima prostor za ergelu ljubimaca.

Inače, novi dom porodice Šumaher trebalo bi da bude u luksuznom ljetovalištu Andratks, mjestu koje se nalazi na samom zapadu ostrva. Gradić koji ima tek nešto više od deset hiljada stanovnika okružen je sa jedne strane morem, a sa druge planinama i zbog toga je veoma popularan među poznatim ličnostima koje traže mirniju destinaciju. Po informacijama iz Njemačke, porodica Šumaher već je posjetila vilu koju želi da kupi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC