• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šumaherova žena zaplakala pred kamerama! Korina prvi put u javnosti poslije optužbi i skandala, potpuno slomljena (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mihael Šumaher dobio je vrijedno priznanje zbog svog humanitarnog doprinosa, a umjesto njega nagradu je primila supruga Korina.

 Mihael Šumaher dobio nagradu, supruga Korina se rasplakala Izvor: Profimedia

Slavni vozač Formule 1 Mihael Šumaher (53) nije viđen u javnosti još od decembra 2013. godine kada je doživio jezivu nesreću na skijanju u Alpima. Šumaher je bio u indukovanoj komi iz koje se probudio nakon šest mjeseci, međutim njegova porodica ga čuva u tajnosti u jednom švajcarskom selu kod Ženeve, a zbog misterioznosti sve češće se javljaju prijatelji koji zahtijevaju da čuju objašnjenje koje Korina, Mik i Ralf "duguju svijetu".

Tako je posljednji u nizu koji se javio Šumaherov bivši agent i bliski prijatelj Vili Veber koji je u oštrom intervjuu optužio porodicu Šumaher da "laže već devet godina", da bi se usred pokretanja tog skandala supruga Korina pojavila u javnosti.

Možda će vas zanimati

Šumaher je dobio u srijedu Državnu nagradu pokrajine Sjeverne Rajne-Vestfalije za svoj humanitarni angažman, a nagradu je u njegovo ime preuzela supruga Korina. Ona nije mogla da sakrije emocije i rasplakala se kada joj je dodijeljena plaketa, a osim nje događaju je prisustvovala i kćerka Đina (25), dok je Mik odsutan zbog bolesti.

Ceremoniji je prisustvovao i Žan Tod, nekadašnji prvi čovjek Ferarija za koji je vozio Šumaher, a koji je jedan od rijetkih koji je imao priliku da posjeti Nijemca od nesreće na skijanju.

Ono što je pomalo bizarno je što su o njemu svi govorili kao da nije živ i to je pogodilo Korinu.

"Bili smo nepobjediv tim. Mihael je volio svoj posao, a tim je volio da radi za njega. Nedostaješ nam... Mihael ima divnu porodicu, njegova supruga Korina je jaka žena", poručio je Tod tokom obraćanja i tim riječima je rasplakao Šumaherovu suprugu i rekao da je dobro što plače jer "nije zdravo zadržavati suze".

Mnogo poznatih je inače prisustvovalo dodjeli velikog priznanja sedmostrukom šampionu Formule 1 Mihaelu Šumaheru, između ostalog i Kai Ebel, televizijska ikona Njemačke.

"Nisam fan crvenih tepiha, ali ovo je važan događaj. Bilo je vrijeme da dobije nagradu, osvojio je sve sportske, ali ova je politička. Iako je odsutan iz Formule 1 već mnogo godina, svakog dana me pitaju jesam li čuo nešto o njemu. To pokazuje koliko je važan za nas i koliko nam znači", poručio je Kai Ebel.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC