• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na žene sam spiskao 500.000.000$, sve je otišlo: Luda ispovijest Majka Tajsona - Davao sam novac i radio prljave stvari!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Majk Tajson je štošta prošao u životu, a otkrio je i neke nove detalje.

 Majk Tajson tokom karijere zaradio i potrošio 500 miliona dolara Izvor: Profimedia

Poznato je da Majk Tajson nije bio običan sportista. Legendarni bokser je tokom nevjerovatne karijere bio strah i trepet u ringu, ali je slične stvari radio i van istog. Umio je često da izgubi kontrolu, kao nedavno kada je u avionu imao fizički obračun sa jednim čovjekom.

Ali to je sve ništa spram onoga što je nekada radio. Bio je u zatvoru, imao je fizički nasilne veze sa ženama, a nedavno je izjavio da je na žena tokom života "spiskao" 500.000.000 dolara!

Možda će vas zanimati

Čuveni bokser je gostovao u podkastu "Pivot", gdje je govorio o svojim pogledima na novac, a otkrio je da je čitavo svoje bogatstvo potrošio tokom 15-16 godina.

"Moji posljednji zarađeni milioni su potrošeni na rehabilitaciju, jer od oko 500.000.000 dolara koje sam zaradio kao bokser, ništa mi nije ostalo", počeo je Tajson.

"Sve je otišlo na žene i trajalo je 15-16 godina. To je mnogo novca, ali je sve završeno."

Inače, Tajson se danas bavi uzgajanjem marihuane, a od 1992. do 1995. godine bio u zatvoru. Tada je odslužio polovinu svoje kazne zbog silovanja, a godinama kasnije je priznao da je tada radio neke gadne stvari.

"Prvih šest mjeseci sam bio u problemima, a onda sam shvatio kako stvari funkcionišu. Počeo sam da idem kod savjetnice za zatvorenike i ona mi je dopustila da imam seks sa njom. Svi ti odlasci na edukovanje su me nervirali, pa sam započeo vezu sa savjetnicom. Davao sam joj novac i radio zaista 'prljave' stvari, a ona me je pustila da položim test."

Kako se Tajsonovo ponašanje u zatvoru popravljalo, tako mu je i kazna prepolovljena. Pušten je na slobodu i vratio se boksu, ponovo pokazavši da je šampion. Inače, on je priznao da svoje nasljedstvo i ono što od njega ostane, neće ostaviti djeci.

"Ono što im ostavljam je da uče da rade naporno i da se mnogo mole. Novac bi im pomogao, ali bi ih povrijedio jer ih ne bi naučio da pronađu sami sebe, da savladaju prepreke i postanu marljivi", otkrio je Majk Tajson.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC