• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovaj čovjek hoće da iščupa Tajsonovo srce: Ima 39 poraza u karijeri, ali želi da uništi najboljeg ikad! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Njih dvojica su već imali obračun, a čini se da Majk Tajson ni ovog puta neće nasjesti na provokacije čovjeka koji je poznatiji po drugim stvarima nego po umijeću u ringu.

 bob sap želi da prebije majka tajsona  Izvor: Youtube/BoxeMag/printscreen

Kada se nekadašnji igrač američkog fudbala i član dva NFL tima Bob Sap (48) pojavio u svijetu borilačkih sportova, mnogi su pomislili da će u narednim godinama gledati njegovu dominaciju. Probao je u profesionalnom rvanju, MMA, kik-boksu... I nigdje nije ostavio dublji trag.

Danas je najpoznatiji po nekoliko filmskih uloga i blijedim izdanjima u borbama tokom kojih su ga protivnici razbijali od batina, ali i takav je spreman da priprijeti Majku Tajsonu. Da, Bob Sap, čovjek koji je godinama služio kao vreća za udaranje, tvrdi da bi iščupao i raskomadao srce jednog od najboljih teškaša svih vremena!

Možda će vas zanimati

Na svom instagram profilu Bob je isprozivao Tajsona i to tako što je dijelio inserte iz Majkovog gostovanja kod Džoa Rogana.

"Majk, sada svi znamo šta se dogodilo kad smo ti i ja pričali i borbi. Poslao sam ti fotografiju na kojoj je pisalo 'Majk, ako se budeš borio protiv mene, iščupaću ti srce i raskomadaću ga'. To još uvijek važi. Imam izazov za tebe Majk", poručio je Bob Sap, koji je spreman da se protiv Tajsona i njegove "ekipe" bori i 3 na 3, ukoliko nekadašni svjetski šampion u boksu to hoće.

Nema sumnje da bi Majk Tajson i u ovim godinama lako izašao na kraj sa Sapom, čovjekom kojeg su kroz karijeru tukli i neki ljudi iz regiona. Recimo, Mirko "Cro Cop" Filipović bio je jedan od prvih rivala koji su svijetu pokazali Sapove slabosti, pa su nakon hrvatskog borca njegove kolege nastavile da prebijaju Boba.

Nakon što je konačno završio karijeru u profesionalnim vodama, Bob Sap ima skor 12-19 u kik-bosku i 12-20 u MMA, a 2012. godine ga je u Beogradu za manje od 90 sekundi pretukao srpski borac Dušan Panajotović.

Poslušajte sve što je pričao:

Jedan od najvećih boksera svih vremena dobio je dramatičnu poruku.
Izvor: Youtube/BoxeMag

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC