• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni američki teniser "udario" po svojima: To što rade Novaku je totalna sprdnja!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Džon Mekinro je ponovo stao na stranu Novaka Đokovića u njegovoj borbi sa vlastima SAD.

 Džon Mekinro brani Đokovića Izvor: Youtube/Printscreen/US Open Tennis Championships

Ako se u naredna 24 sata volšebno ne promijene pravila, Novak Đoković i definitivno neće moći da učestvuje na ovogodišnjem US Openu pošto kao nevakcinisani neamerički državljanin nema pravo da uđe u SAD.

To je očekivano podiglo mnogo bure u javnosti, sa kojom je jedva nosi i US Open, posebno jer je većina tenisera, bivših i aktuelnih, na strani Novaka Đokovića. Tako se poslije Rajlija Opelke javio i jedan od najboljih koje su Amerikanci imali do sada, čuveni Džon Mekinro.

"Mislim da to nije fer. Mislim da je ovo što se dešava totalna sprdnja!", poručio je u svom stilu Džon Mekinro u izjavi koju prenosi britanski list "Telegraf".

"Da sam ja na Novakovom mjestu - ja bih se vakcinisao i otišao da igram, ali očigledno da ima jake stavove po tom pitanju i to treba da se poštuje", dodao je Amerikanac koji je od svih teniskih legendi možda i najčešće branio Đokovića, posebno od čitavog haosa koji se dogodio u Australiji.

Mekinro ističe da je to znatno pomoglo Rafaelu Nadalu koji je došao u Melburnu do 21. grend slema u Novakovom odsustvu, a sada bi mogao i do 23. u Njujorku.

"Prošlo je dvije i po godine pandemije i mislim da ljudi u svijetu znaju dovoljno o tome, tako da je ideja o zabrani putovanja zbog koje Đoković ne može da igra totalna sprdnja", zaključio je Mekinro, međutim teško da će njegov stav nešto promijeniti po pitanju promjene zakona u SAD.

Podsjetimo, US Open počinje 29. avgusta, ali Đoković će morati već večeras/sutra da se povuče kako se ne bi našao na žrijebu turnira na kome ne može da učestvuje.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Jeste sprdnja, ali je sam nametnuo. Ni ja nisam vakcinisana, pa ne zražim da me neko pusti gdje ne može. Ako kažem, nezvan si gost, ne možeš u moju kuću, nemaš šta da tražiš, kraj.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC