• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako izgleda kad je Federer pijan? Rodžer priznao sve: Tri dana nisam mogao da se oporavim!

Autor Nemanja Stanojčić

Rodžer Federer ispričao je i kako izgleda druga strana medalje, kada se oporavlja od pijanstva...

 Rodzer-Federer-se-napio-dva-puta Izvor: Profimedia

Rodžer Federer navikao je svijet na određeni stil ponašanja, uglavnom gospodski, pazio je šta govori, rijetko kada se miješao u pipljive teme, birao je da bude neutralan. Međutim, imao je i on neke momente u kojima se opuštao malo više nego što bi trebalo. Ispričao je sve o tome u jednom intervjuu - kako izgleda Rodžer kad je pijan?

Znao je i on da proslavi uspjehe uz koju čašicu više, a priče o tome pojavile su se poslije njegove odluke o penzionisanju. To mu se dogodilo u dva navrata i oba dobro pamti. Jedan takav momenat dogodio se 2008. godine, a drugi 2017. oba puta poslije osvajanja titule. Lijepo se proveo, mada je poslije toga bio na mukama sa mamurlukom.

"Pijem samo vodu. Pripadnik sam stare garde, nisam nikada bio na dijeti, mada sam volio da proslavim pobjedu čašom dobrog šampanjca. Napio sam se jednom. Bilo je to poslije osvajanja US opena 2008. godine. Tri i po dana su mi bila potrebna da se oporavim. Turnir se završio u nedjelju uveče, oporavio sam se tek u četvrtak", smiao se Federer u intervjuu za italijansku "Gazetu" iz 2019. godine.

Ispričao je potom šta se sve dogodilo i kako je došlo do pijanstva. Sa prijateljima je zaglavio u jednom kafiću. "Bar je trebalo da se zatvori io nda smo mi naručili piće unaprijed za nekoliko sati. Kasno smo shvatili da smo naručili previše".

Ispričao je i kako je sebi dao malo oduška još jednom. Poslije titule na Vimbldonu 2017. godine. "U glavi mi je samo odzvanjalo, ne sjećam se šta smo radili poslije večere. Popio sam vjerovatno više različitih vrsta pića. Otišli smo poslije toga u kafić, skupilo se 30-40 prijatelja, dobro smo se proveli. Legao sam u krevet oko pet ujutru i nisam se osjećao baš dobro", zaključio je Federer.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC