• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maksimalna ozbiljnost donosi pobjedu "osica" nad Hadžićima! Trener ŽRK Borac pred prvu domaću utakmicu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometašice Borca u drugom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekuju Hadžiće s ciljem da zabilježe prvu pobjedu u sezoni.

 ŽRK Borac - ŽRK Hadžići - najava Nikola Bijelić Izvor: ŽRK Borac/promo

Banjalučke "osice" su na startu nove sezone poražene u Grudama od aktuelnih šampionki, pa će u nedjelju juriti prvi ovosezonski trijumf.

To naravno, neće biti lako protiv ekipa Hadžića, koja je na startu bila bolja od ljubuškog Izviđača, ali trener Banjalučanki Nikola Bijelić smatra da uz maksimalnu ozbiljnost i borbenost njegovih igračica, crveno-plave mogu doći do pobjede.

"Nakon poraza u prvom kolu protiv Gruda, gdje se nismo pokazali u najboljem svjetlu dočekujemo Hadžiće. Svjesni smo gdje smo griješili i nastojaćemo da to ne ponovimo u nedjelju. Hadžići su ozbiljna ekipa, što su i pokazali prošlog vikenda kada su pobijedili Izviđač. Očekujem od djevojaka maksimalnu ozbiljnost i borbenost jer samo na taj način možemo doći do pobjede", rekao je Bijelić za MONDO.

Šef struke "osica" za predstojeću utakmicu u dvorani "Centar" neće moći da računa na Helenu Ćurić, koja se povrijedila na predsezonskom turniru u Osijeku, kao i na Lanu Lončar, koja se još oporavlja od povrede iz prethodne sezone.

"Lanin povratak na parket očekujemo u skorijem vremenskom periodu", dodao je trener ŽRK Borac.

Utakmica između ŽRK Borac i ŽRK Hadžići, koja se igra u nedjelju s početkom u 17 časova, imaće i humanitarni karakter.

Izvor: ŽRK Borac/promo

Naime, banjalučki klub je pozvao sve navijače i ljubitelje rukometa da dođu na meč u dvoranu "Centar" i pomognu našeg sugrađanina Darka Vujinovića, koji je u teškom zdravstvenom stanju.

"Ulaz je besplatan, ali će svako od nas imati priliku da u kutiju donira novčanu pomoć za našeg sugrađanina i velikog 'borčevca' Darka Vujinovića kako bi nastavio liječenje. Na poluvremenu utakmice ćemo otvoriti kutiju i objaviti iznos koji je skupljen.Dođite, navijajte i budite humani, za Darka, za Saru", saopšteno je iz ŽRK Borac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC